Mindre väntat: det ser 10 år gammalt ut.

Inför Game Awards spekulerades det i att Project Cars-utvecklaren Slightly Mad skulle göra spel av filmserien Fast & Furious. Och det bekräftades i natt,Fast & Furious Crossroads är officiellt.

Inte helt oväntat ser det ut att bli en arkadig och actionfylld historia där du röjer runt med attitydiga fordon. Mer oväntat är att grafiken redan nu ser duktigt daterad ut. Men men, grafik är inte allt, och kanske kan Vin Diesel och Michelle Rodriguez få detta att lyfta.

Spelet släpps till pc (bara Steam tillkännagett i nuläget), PS4 och Xbox One i april 2020.

Skicka en rättelse
http://www.ibiblio.org/GameBytes/issue20/misc/stunts1.gif Nästan som gamla Stunt från 1990. 15/12 @Tomas Helenius: Tomas plockar fram piskan och snärtar till en gång innan han sätter sig framför nästa flygsimulator. 😂 14/12 Ah likt är det! https://www.mobygames.com/images/promo/l/100386-interstate-76-screenshot.png 14/12 Påminner om interstate 76 både spel och grafikmässigt och det kom på 90talet:) 14/12 Tycker inte spelet ser snyggt ut, men har jag missat något som ni andra tycks ha sett? 10 år gammalt är väl lite väl att ta i? Cyberpunk 2077 ser ju fan nästan lika fult ut och har inte hört någon klaga på det spelet. Tyckte detta såg ut ungefär som GTA... 13/12 Fyfan, ser ju ut som nåt man hittar i App Store/Google Play 13/12 Aha, ok. Lirar inte så mycket bilspel så har dålig koll på utvecklarna. Senaste jag spelade bilspel så jagade jag guldlicenser i Gran Turismo, nötte sönder banor i Colin McRae och kraschade bilar i Burnout :p . Varit jävligt sugen på att skaffa mig ett... 13/12 Kan SMS göra gameplayet (körkänslan) lika fränt som Forza Horizon spelen så kan det bli intressant. Vill se mer gameplay videos på detta projekt innan jag dömer ut det helt. 13/12 Blev verkligen förvånad nu, såg lite av trailern under natten men och tyckte bara, jaha gör de ett mobilspel, för det såg inte bättre ut än så. Verkligen förvånad att det är SMS bakom spelet, vilka hycklare. Kul med Vinny på scenen men var inte lika sto... 13/12 Nej, och det är det jag reagerar på. Trodde inte SMS skulle ha något som helst intresse av att göra ett tramsigt arkadbilspel då utvecklarens existens beror på att de ville göra just raka motsatsen. 13/12