Jultomten kommer tidigt i år, med digitala paket.

19 december inleds Epic Games Stores julrea och en färsk gif berättar att vi då får 12 dagar med gratisspel. Enkel matematik säger att det sista delas ut på självaste nyårsafton. Och spelen? Ingen aning, men det är ju julklappar så att det ännu så länge är hemligt är ju precis som det ska vara.

Hemligt är däremot inte att veckans gratisspel är The Wolf Among Us (och The Escapists). Att nya Telltale (med gamla förmågor med på tåget) bekräftat The Wolf Among Us 2 som Epic-exklusivt till pc är knappast en slump. Glöm för all del inte heller att bokmärka vår tipstråd om gratisspel.

Tack till Devan för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
Bara en slump att de börjar samma dag som Steam startar sin julrea? 14/12 Jag plockar också hem gratisspelen från EPiC launcher. Har däremot inte köpt något spel därifrån. Vill ha funktioner med spelen jag köper eller i själva klienten som Steam har. 14/12 Jag älskar varken Epic eller Steam. Ser bara ingen anledning att tacka nej till gratis spel bara för att jag ska vara "lojal" mot en launcher. Känns ungefär lika tramsigt som att låsa sig till enbart en hårdvara. 14/12 Verkar ändå finnas en mängd folk som älskar EPiC's barskrapta klient som de endast spelar spel på. De bryr sig inte ett skit om funktioner o community mm. Det är ju det jag själv älskar med Steam som har alla funktioner o statistik som jag använder. 14/12 Jahopp, ska man hitta tid till att spela de spelen också. Nej, men generöst av dem, har för mig Ubisoft gjort något liknande på senaste år också. Väldigt trevligt för det kan ge en chans att prova spel som man inte ens hade fått för sig att prova annars... 14/12 Trevligt. Men lite sorgligt att dom måste muta folk. Frågan är bara hur länge dom kan hålla på med det. EA gav bort gratisspel på origin ett tag också, men dom slutade för dom insåg nog att folk bara tog gratisspelen och inget annat. 14/12 Ja verkligen. Klarade det till PS4 som jag lånade av en polare för några år sedan. Stark berättelse. Hoppas 2an släpps på Steam senare så att inte bara EPiC får ha PC versionen. 13/12 The Wolf Among Us är bra grejer. 13/12