Fram med lusekoftan, nu jävlar ska vi gå på tur.

The Elder Scrolls Online bara fortsätter att växa, och spelare som föredrar kallare breddgrader kan glädjas åt att vi under nästa år återigen får tackla Skyrims snötäckta berg och utforska "the dark heart of Skyrim", vilket skulle kunna vara de lömska dwemer-ruinerna i Blackreach (eller femtioelva andra saker).

Informationen är som ni märker hittills knapphändig, men man lovar att visa och berätta mer under en liveströmmad tillställning som ska hållas i Las Vegas den 16 januari. Fram tills dess får vi nog hålla till godo med den mäktiga trailern ovan.

Det är som bekant inte första gången The Elder Scrolls Online låter oss besöka Skyrim, för begränsade regioner av provinsen är sedan tidigare tillgängliga. Nu verkar det dock onekligen som att den kommer implementeras i ett mer komplett skick.

Tack till Fulci för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
Jaha accountnamnet är leverantörens medans namn på karaktären jag skapade är leverantören. 19/12 De behöver man inte. Utan jag hittade inte ditt account namn "leverantören" fanns inte i spelet. :) 19/12 Måste man vara online för att läggas i friendlist ? Isåfall berodde det nog på att jag endast lirade knappa timman igår. Jobbade 16 timmar, så var helt slut när jag kom hem. Idag blir det ca 12timmar. Så idag kan jag nog lira lite längre. Mvh 19/12 Jag hittade inte dig. :( 18/12 Tack snälla. Nickar samma som här. Mvh 18/12 Du är varmt välkommen till Fragzone guilden. Alla är välkomna hos oss. Vi har folk som är nybörjare och de som har spelat länge. Bara att höra av dig till mig om du vill gå med. :) 17/12 Har köpt det nu. Håller på att ladda ner det. Tack för infon. Mvh Ps. Sjukt snabbt det går, 105.70MB/s 17/12 Nu var det som sagt ett tag sen jag spelade sist men jag tror bara att man behöver köpa typ de senaste två "chapters" som släppts. Föregångarna går in i ESO+ och även mindre content som annars går under DLC. Förutom nämnda fördelar med ESO+ i tidigare... 17/12 Låter bra, skall ta och testa detta med eso+ finns det någon complete edition inkl alla dlc eller måste man köpa var för sig och aktivera eller hur funkar det ? 17/12 Skulle säga pay 4 comfort. Nu spelar jag inte ESO längre men finns inte en chans att jag tar mig an det igen utan ESO+. Dels för att du måste betala för en herrans massa DLC och utan crafting bag är det en horribel upplevelse i form av att sortera samt... 16/12