Ger dig två extra knappar och en OLED-skärm - på baksidan av kontrollen.

Medan Microsoft hyllats för sina Elite-kontroller har Dualshock 4 fått stå ensam sedan Playstastion 4 dök upp för sex år sedan men nu lanserar de tillbehöret Back Button Attachment. Som namnet skvallrar om tillför de knappar på baksidan av kontrollen men lite mer otippat även en OLED-skärm för att hålla reda på vilken av de 16 funktioner du valt samt vilken av profilerna som är aktiv.

Det dröjde dock inte många minuter innan de första associationerna till det manliga kronjuvelerna gjordes för visst ser det ut som ett rejält kalsongpaket mellan två ben? Vi trodde vi var ensamma men såväl Youtube-tittarna och Reddit-läsarna tycks vara inne på samma linje.

Skämt åsido, det lanseras 14 februari och kommer att kosta cirka 300 kr.

Skicka en rättelse
Kan inte förstå problemet med lampan på kontrollen. Har inte sen releasedagen ens reflekterat över att den finns där. Inte heller allt tjafs om den kassa batteritiden. Men, det kan ju bero på att jag inte sitter en massa timmar i sträck utan en lång usb... 21/12 Haha ja där är analogspaken kuken, en rakt utåtstående "gubbe på badhuset"-sådan à 1 cm. 19/12 https://pbs.twimg.com/media/EMBF1fNX0AcsyWU?format=jpg&name=small 18/12 Är det inte analogknapparna som är pungen? Två uppvandrade testiklar på ömsom sida av det nya bihanget kuken. 18/12 Problemet är att enheten kostar 29 dollar.... horribelt. Känns som att plocka bort skärmen för att prispressa hade varit smart. Enda jag kan tänka mig är att designers/Sony tänker att man snabbt ska kunna vända på kontrollen och titta om man tappat bort... 18/12 Svårt att förstå varför de lanserar ett sådant här tillbehör i slutet av konsolens livscykel. Om jag själv hade haft en PS4 hade jag skaffat mig en ds4 från scuf gaming utan att tveka. Var så otroligt nöjd med min scuf för 360:in trots att den då kostad... 18/12 TACK! Aldrig någon som har förstått sig på mig när jag påpekar att ljuset på handkontrollen är irriterande. 17/12 Ta bort den där f*rbannade skärmen så kan jag köpa för att testa. Tycker att det vanliga lyset är irriterande nog att jag fick tejpa över lampan. 17/12 Kan bara säga att den kom flera år för sent. För mig iaf. Jag ser ingen anledning att köpa tillbehör till ps4an nu. Nästa år är ps4ans sista riktiga år för mig. Nästa år kommer jag börja peppa för ps5an och avvecklar ps4an. Inte direkt länge att köpa... 17/12 Oh well... Ser inte problemet alls. Men vi är ju alla olika :) 17/12