Hur blir en Fallen Order-uppföljare om du får säga ditt?

Respawn gjorde bra ifrån sig med Star Wars Jedi: Fallen Order, och när man nu söker folk till ett Star Wars-projekt är det svårt att inte spekulera i ett Star Wars Jedi: Fallen Order 2.

Det kan förstås också handla om dlc eller liknande till Fallen Order. Tre lediga tjänster ligger hursomhelst ute (senior character artist, level designer, senior software engineer), och i beskrivningarna framgår att det rör sig om ett actionäventyr i tredjeperson. Så en uppföljare är verkligen inte utesluten, även om jobbannonserna inte heller bekräftar dem.

Hur skulle nästa Star Wars-spel från Respawn se ut om du fick bestämma?

Skicka en rättelse
Ge mig Star Wars RPG, ge mig pod-racers för pengar och låt mig bo på Naboo... låt mig få DEKAPITERA! 19/12 Ubisoft eller CD Projekt red borde fått licensen. Då hade det säkerligen blivit något i stil med Kotor. 18/12 Jag gillade ändå Metrodvania-bandesignen. Men ja lite fler öppna ytor kanske. 18/12 Kotor 3 med andra ord. 18/12 Verkar vara lite splittrat om vill ha linjärt eller inte. Jag föredrar linjära spel och vill absolut inte ha dialog val etc. Jag verkligen avskyr sådant. Story är viktigt för mig men jag vill ha det i stil med Uncharted. Jag brydde mig inte om det var... 18/12 Det ENDA som gör att Fallen Order spelas är att det är Star Wars.... men linjärt plattformspel är ju vad det är. Det går som andra sagt, på räls. Jag förstår att en del kan tycka det är kul, för då går du ju inte fel själv.... samt många barn lär uppska... 18/12 Spelet var onekligen bra, dock skulle jag önska att de inte var lika försiktiga i nästkommande spel. Att det var linjärt är vi nog alla överens om, det behöver inte vara ett RDR2 eller så, men gärna några möjligheter till en hub eller så, i stil med Cit... 18/12 Ja hade varit 100 gånger roligare om det var öppna världar på alla planeter i stället för linjära banor. Man kan tro att vissa lever kvar på 90-talet. Det skulle varit som witcher 3 fast star wars, alltså lika öppet. 18/12 Ett spel där man istället spelar som sith från början till slut hade varit något... är rätt så tunt på den fronten. 18/12 Ett bra spel och en trevlig resa, men jag saknade nån slags loot progression, kändes tunt utan det. Kommer definitivt spela en eventuell uppföljare. 18/12