Vi får se glimtar av gameplay när Tested testar spelet med åtta olika VR-headset.

Reaktionerna på Half-Life: Alyx blev mixade - kul med ett påkostad VR-spel från Valve men kom igen, vi vet alla vad vi egentligen vill ha. I slutändan är det dock många som ser fram emot att återvända till City 17 under händelserna som leder upp till Gordon Freemans uppvaknande och det är inte så konstigt att Valves eget VR-headset sålt slut nästan överallt. Lite överraskande, såhär några dagar innan jul, har VR-entusiasterna på Tested fått möjlighet att lira spelet och de passade på att testa åtta olika headsets för att kunna förklara för- och nackdelar med dem.

Medan Norman Chan blir en av de första utanför Valve att testa Half-Life: Alyx ser vi också glimtar av gameplay på skärmen bakom honom.

Tack till Bill, aakerlind, Skoog för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
iom att man inte har en VR setup än och inte riktigt tror på idén än (Jag har provat både det ena och det andra men har man glasögon och ser klent utan så är det so far ingen större ide IMHO) så kanske detta klipp kan vara nåt https://www.youtube.com/wa... 08/01 @Sergey: Låter bra. Får fortsätta att hålla ett öga på spelet. 21/12 Jag skulle säga att det som separerar det från andra spel är hur polerat det är. De flesta vr spel känns väldigt opolerade. Händer/huvud/objekt som far genom väggar, fysiken känns off -svårt att kasta objekt, känslan av vikt -så att inte ett riktigt tun... 21/12 Ser ut som vilket annat VR-spel som helst fast med Half-Life tema. Jag är nyfiken på vad exakt för mekaniker det finns som separerar HL:A från andra VR-spel där man leker med pistoler och kastar fysiskt simulerade objekt omkring sig. 21/12 Är så sugen! Och Tested verkade nästan lyriska (även om de inte får avslöja något)!! 20/12 Kanske blev stressade när konkurrenter kom ikapp och Valve "övergav" för att satsa på egen 20/12 Funderade själv på att uppgradera till Rift S. Sen ändrade jag mig till Quest men är rädd att den inte kan ersätta PCVR upplevelsen jag har nu men mobiliteten lockar. Sen ändrade jag mig igen till ska till Rift S. Var nära att beställa både Rift S och... 20/12 Gärna DK1 =) 20/12 Undrar om jag ska spela detta i mitt DK1, DK2, CV1, Quest eller Index? Pancake gamers be like: uääääääääääääääääääää 20/12 Jag skaffade en för några veckor sedan, det var bästa julklappen jag kunde köpa till mig själv :D. Köp du kommer inte ångra dig :D 20/12