Nemesis vilda jakt på Jill ser ut att bli extra vild.

Den som var med när det begav sig minns att, även om Resident Evil 2 och 3 var väldigt lika rent grafiskt, så adderade en viss Nemesis ("STARS!") en ny actionkrydda till survival horror-soppan.

Capcom har bekräftat att Resident Evil 3-remaken blir mer actionorienterad än originaltrean. Producenterna Masao Kawada och Peter J.Fabiano berättar för japanska Famitsu (översatt av Dualshockers) att Jills look har justerats något (men inte för mycket, då hon är så populär hos fansen) för att reflektera hur remake-trean är mer actionstinn än originalspelet.

Kawada-san hävdar också att spelet i princip är färdigt, och att det "definitivt" inte kommer att försenas. Man justerar just nu det sista, och detta finlir är till "90 procent färdigt". Vi jillar!

Remaken släpps 3 april till pc, PS4 och Xbox One. Multiplayern Resident Evil Resistance ingår.

Skicka en rättelse
Precis, om de går på re6 action med re3 så har de tappat det helt igen. Nog för att Re3 var lite mer action, men inte mkt, och personligen var jag mer skrajj när jag körde 3an än 2an just pga Nemesis. 21/12 Original RE3 va mer än action än RE1-2, men det höll sig fortfarande inom ramarna om man säger så. Hoppas innerligt att dom inte börjar gå full Michael Bay redan med dessa remakes. 21/12 Kom ihåg att det var just mer action fokus som drog ned serien för stupet.... Slippery slope. 21/12 Oh hell yes! Fy för källarvåningen och vinden (inte första vinden i inledningen) i stora huset dock. Hatar källare och vindar. Så läskiga 😨😰😢😭 20/12 Var inte Resident Evil 4 väldigt likt RE5 o RE6 fast bättre då. Extremt mycket action o skjutande. Tycker att gruvan var det kassa med spelet. Det började gå ner med båten men den var ok ändå. Dock inte lika tung som de första gamla husen som var fantas... 20/12 Bara det inte blir som RE5 och framåt på action. 20/12 Personligen va det bara båt delen av det spelet som va horribelt. 20/12 Tycker 7an var det bästa som hänt serien på länge, speciellt den inledande tredjedelen. 20/12 Hoppas att det inte blir lika action betonat som t.ex. RE4. Gillar RE2 remaken för att den har en bra balans med action, skräck och lugna stunder. 20/12 Kunde dra ner om de va 28gb av spelet. Så de lär va färdigt o ”släppt” sen kommer upplåsningen och förmodligen då day one patch som består av finjusteringarna som nu görs :) 20/12