Du har väl inte missat att de ger bort ett gratisspel varje dag under julen?

Gillar du action men vill samtidigt kunna ta god tid på dig att planera och sedan utföra dina drag? Då är Superhot för dig, och det bara råkar vara gratis hos Epic Games Store idag. Under jul och nyår satsar Epic nämligen på att ge bort ett spel om dagen i tolv dagar, och förhoppningsvis har du redan hämtat hem de två första spelen Into the Breach och Towerfall Ascension.

Superhot är i grunden ett fps med en ganska stor twist: tiden står stilla så länge du står stilla. De korta banorna utspelas därför som en blandning av pussel och action. Dessvärre inkluderar Epics erbjudande inte VR-versionen, som i ärlighetens namn är ännu bättre än originalet.

Vilket gratisspel som erbjuds imorgon återstår att se. Missa heller inte att det pågår rea hos både Steam och Epic Games Store.

Skicka en rättelse
De jobbar hårt på att förbättra PR, det kan man iaf inte klandra dem för, då de har så mycket resurser att bränna. Ändrar man sina policys lite så kanske jag installerar deras plattform, fast det är ju knappast något jag längtar efter. Men det kanske... 24/12 Är det Crusader Kings som är nästa? Jag är lite osäker. Tillsammans har vi ju löst alla hittills. Vad tror ni? 24/12 Epic var snåla idag. :) God jul! 24/12 Det måste nästan vara det. Förstår dock inte varför de skulle reprisera just på julafton? Det är väl inte många gånger direkt vi fått samma spel än så länge från Epic? 24/12 Kan det verkligen vara det?!?! Det ser ju onekligen ut så på loggan, men det var ju inte alls länge sedan man fick det gratis? 23/12 Hmm, den här är lite klurigare. Kan mycket väl vara Lonely Mountains: Downhill. Tyckte först att teasern påminde om "Eon Altar"s logga: https://steamcdn-a.akamaihd.net/steam/apps/382050/header.jpg?t=1496379785 Men inte riktigt ändå. Hmm... :) Edit: Jag... 23/12 Det var inte dåligt gissat! :) En röd tråd som går igenom indiespelen är att samtliga ligger på score över 90%. Inga dåliga spel med andra ord! 23/12 Vi naglade det. I morgon blir det "Lonely Mountains: Downhill" enligt teaserbilden. Eller har du något annat förslag? 23/12 Towerfall är riktigt kul rekomenderar "expansionen" dark world Men steam-versionen måste vara bättre iom workshop men det kanske finns liknande till Epic också? Tog aldrig ner spelet på Epic då jag redan har Steam. 23/12 Fortnite. 23/12