Star Citizens singleplayer-del ser ut att bli något utöver det vanliga.

Det var inte länge sedan som betaversion 3.8 släpptes till Star Citizen, som bland annat inkluderade en helt ny planet att utforska. Men det kommer som ni kanske vet även en stjärnspäckad singleplayer-kampanj vid namn Squadron 42, och lagom till årets slut har Cloud Imperium Games delat med sig av en ny trailer där man visar upp några av de olika miljöer spelet kommer utspelas i.

Squadron 42 kommer bjuda på allt från folktäta rymdstationer till vidsträckta landskap och övergivna rymdskepp som driver i rymden. Och på tal om rymdskepp får vi även en titt på en hel del sådana i trailern, inklusive de H. R. Giger-inspirerade farkoster som ondingarna från den utomjordiska Vanduul-rasen rattar runt.

Vi har ännu inget släppdatum för det färdiga singleplayer-spelet, men man planerar att betatesta det bakom stängda dörrar under andra halvan av 2020.

Tack till JRico, Fulci för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
Tjena. Star Citizen är liksom spelet som jag har väntat på sedan jag slutade spela Wing Commander. Blev ju rätt taggad när jag såg det på kickstarter men fattade också att det skulle komma att ta sin tid. Jag blev också ganska snart medveten om att det... 05/01 Jo, gameplayen från mmo:t kommer va den samma som singleplayern. Hur npcer rör sig, och hur flygplanen fungerar osv. Dom kommer använda mycket saker som finns i mmo:t i singleplayer spelet. Spelet kommer också va väldigt linjärt. Man kan inte bestämma... 28/12 Jag tror att man bör utgå från mmo-delen, sen tar man bort alla andra spelare och lägger till några npc:er med specialskrivna dialoger och bygger en röd tråd(story),då hamnar man förmodligen i närheten av vad SQ42 blir. Man lär ju inte bygga 2 universum... 28/12 Då köper jag det. Det är betan som de flyttar fram 3 månader. Planen var en beta sommaren 2020, vilket nu har flyttats fram 3 månader. Ni håller med om det? Så får vi se vad som händer runt september/oktober nästa år.... 27/12 Det är Forbes som påstår det, inte CIG. 27/12 @filbunke: Dom har inte sagt att spelet ska släppas q2 2020... Om det är så så skulle jag vilja ha källa på det. 27/12 De kommer att behöva mer pengar för att fixa till grafiken, och för att spela in nytt med skådespelarna, spelet skjuts upp ytterligare några år.... 27/12 Det var för ett skarpt släpp, inte en beta. Men det är ju inget nytt, de har hela tiden flyttat fram när spelen skulle släppas. Så jag tror på ett datum när det faktiskt händer det datumet.... 27/12 Det stämmer, Squadron 42 låg i en planerad stängd beta för Q2 2020 tidigare i år men de meddelande om det var i slutet på sommaren att de behövde skjuta upp det tre månader. 27/12 Två inlägg ovanför ditt. 27/12