Moon Studios är utvecklaren bakom omtyckta Ori and the Blind Forest och den kommande uppföljare Ori and the Will of the Wisps. Men man verkar ha fler järn i elden, för på Gamasutra har man lagt upp en jobbannons där man söker utvecklare för ett nytt action-RPG. Så här skriver man i annonsen (översatt):

Moon Studios – prisbelönta skapare av Ori and the Blind Forest och Ori and the Will of the Wisps – söker efter seniorspelutvecklare. Efter att ha omdefinierat Metroidvania-genren med Ori-serien är vårt nästa mål att revolutionera ARPG-genren. Anslut dig till vår familj, hjälp oss att skapa några av de bästa spel som spelindustrin någonsin sett och jobba med några av de mest talangfulla individerna i världen!

Sugen på att söka? Så länge du har erfarenhet inom spelindustrin spelar det ingen roll var du befinner dig eftersom "Alla på Moon Studios jobbar på distans". Dessvärre vet vi in princip ingenting om spelet utöver att det redan är i utveckling, men det låter oss å andra sidan spekulera fritt. Vad hade du helst sett för inriktning: 2D eller 3D? Fantasy eller sci-fi? Tredjepersons eller isometriskt?