Om du gillade Bastion och Transistor så kommer du troligen även att digga Supergiant Games nya skapelse Hades, som efter en tid i early access på Epic Games Store nu även är släppt i early access på Steam. Precis som namnet antyder kretsar spelet kring den grekiska mytologins underjord och gameplayet är snabbt och skoningslöst – det rör sig trots allt om en roguelite där man väntas dö några hundra gånger.

Spelet håller som sagt fortfarande på att utvecklas, men bjuder redan nu på ordentligt med innehåll i form av bland annat fyra olika miljöer, sju bossar och flera spellägen. Det finns även olika vapen, vapenmoddar och annan utrustning att hitta såväl som nästan 30 karaktärer att stifta bekantskap med. Denna tidiga version av spelet har fått ett mycket varmt mottagande på Steam och har i skrivande stund ett "överväldigande positivt" omdöme baserat på nästan 6,000 användarrecensioner.

Vi har inget exakt släppdatum för det färdiga spelet, men Supergiant tror att det kommer vara redo någon gång under 2020.