Vi kan inte utesluta att det rör sig om någon form av förbannelse.

Vid det här laget börjar det kännas tveksamt om det överhuvud taget blir någon Uncharted-film. Det har snackats om den i över tio år, och under årens lopp har man lyckats beta av inte färre än sex regissörer som tagit sin an projektet. Den sjätte heter Travis Knight och är främst känd för Transformers-spinoffen Bumblebee. Anledningen till att han nu hoppar av är att Tom Holland – som ska spela Nathan Drake – måste spela in nästa Spiderman-film i sommar, vilket krockar med planerna för Uncharted.

Inledningsvis var the självaste Mark "Marky Mark" Wahlberg som skulle spela Nathan Drake, men eftersom gubbskrället börjar bli för gammal har han blivit förvisad till rollen som Sully istället, som passande nog också är ett gubbskrälle. Filmen ska fortfarande bli verklighet, men man kommer inte kunna släppa den julen 2020 som planerat.

Skicka en rättelse
@schmuttah: Har själv inte spelat spelen, bara kollat på klipp från youtube. Men efter den kortfilmen känns Nathan som ett klockrent val :) 08/01 WTF, varför castar de inte Fillion direkt ? 07/01 Ja, alla kan förändras och göra bättre. Gamers vet om det, eller hur? Men det är bara att egentligen, så väljer vi själva vad vi gör, vad vi älskar att göra, och hur vi behandlar andra. Man vinner på det. Har inte hört om Uncut gems men jag litar på dig... 07/01 @schmuttah: https://youtu.be/v5CZQpqF_74 07/01 Jag brukar undvika filmer med Adam Sandler då de jag sett mest varit ganska dåliga. Nu sägs han ju dock vara en av favoriterna till att bli Oscarsnominerad för sin insats i Uncut Gems. 06/01 Att spela in filmer och tjäna pengar är inte direkt nån merit om man säger så. Det var inget personligt mot dig, absolut inte, har bara läst en del om honom. Han är en Bully, som de heter. Är mest ledsen för de som har blivit utsatta för det. Bara för... 06/01 Må så vara men fortfarande spelar han in filmer och tjänar massor av pengar. För min del känns inte det som en looser:-) Men visst när han gråter i filmer känns inte oscars vinnande direkt hahahaha 05/01 Lite makeup och effekter kan dom vara hur unga som helst hehe. Ja Tom Cruise är grym och göra sina egna stunts är väk amerikas svar på Jackie Chan hehe 05/01 Adam Sandler är en loooser, och det kommer han förbli tills vi dör. Det är ju ett skämt hela han!!!!!:) 04/01 tyvärr kommer denna film sluta med budget på 35 dollar i bästa väder och sen kommer nån ta över manuskriptet, och ta till seriösa tag här!!!!!! Jag saknar fantasi, inte pengar. 04/01