Större på Steam nu än någonsin.

Vi visste redan att Netflix-serien boostat The Witcher 3:s popularitet, men inte exakt hur mycket. Nu vet vi – spelet har slagit rekord i antal samtidiga spelare på Steam, snart fem år efter premiären!

Som mest har det haft 102 172 spelare samtidigt det senaste dygnet, visar Steams siffror. Det är 10 000 fler än vid premiären i maj 2015 (utifrån Steamcharts statistik). Imponerande, inte minst med tanke på att det är ett kraftigt uppmärksammat singleplayer-rollspel som många redan borde ha hunnit spela igenom vid det här laget. The Witcher 3 har varit det sjunde populäraste spelet på Steam det senaste dygnet, bara 2 000 spelare bakom Destiny 2.

Förutom Netflix-serien torde julens alla reor ha bidragit till boosten Steam, exemeplvis, tar 9 euro för originalspelet och 15 euro för det plus expansionerna.

Tilläggas ska att uppgifterna bara gäller Steam-versionen av spelet. Det säljs ju även av andra butiker, och på andra plattformar. Hur populärt det är där nu kan vi bara spekulera i.

Skicka en rättelse
Ehm sidouppdragen är ju helt fristående i AC Odyssey med? Och måste du gå upp i level för att fortsätta main storyn är du bara dålig på att spela. Jag har spelat igenom Odyssey några gånger nu så det där blir inte ett problem sen. Dessutom uppdateras... 05/01 vet inte varför, men witcher 3 grep mig inte alls lika mycket som 2:an gjorde. spela igenom de mest bara för att få de överstökat. blev lite sné när en av dom sista bossarna buggade för mig. men de var väl ok. inget spel ja hade spelat om, men har man... 04/01 Kör full set av wolf gear, maxa igni och quen så mycket det går, sen så lägger du några poäng i fast eller strong attack grenen så är du klar. Du kommer inte behöva några oils det bara köra på signs och basic attacks. 03/01 Satan vad personligt du tog en annan persons åsikt om ett spel.. Jag gillar båda spelen, The Witcher känns ju dock som du styr en jävla legogubbe i ett rutnät jämfört med hur rörelserna flyter på i AC: Odyssey 03/01 Hoppa in i dlcna direkt? Hur funkar det ens? Man behöver levla ordentligt i orginal spelet rätt mycket först. Förstår inte ens varför man vill missa orginal storyn. Är väldigt förvirrad nu... 03/01 installerat och moddat, 8 moddar :) 03/01 Därför det kan vara trevligt om ett framtida spel låter oss skapa en egen Witcher. 02/01 Tycker Geralt är en tråkig karaktär men spelet i sig är trevligt. 02/01 Blood and Wine är förmodligen det bästa DLC jag någonsin spelat. 02/01 Spelar just nu, på switch. Riktigt najs att ha det i handhållen medan sambon ser tv :). Spelet flyter på riktigt bra och det är egentligen bara i filmsekvenser som det hackar till. Någon som kan rekommendera en build för den som inte pallar med potions?... 02/01