33 % rabatt på Mario Kart 8 Deluxe, med mera.

Nintendo ansluter till störtfloden av reor. Man har nyårsrea på spel till Switch i sin digitala butik, Eshop, fram till den 12 januari.

Det är betydande reor på flera populära spel till Switchen, exempelvis Mario Kart 8 Deluxe, Super Mario Party och Splatoon 2. Även spel från andra utvecklare finns med, som Overwatch.

Skicka en rättelse
Förstår din poäng, men om man vill ha en fysisk kopia för att sälja den vidare är det naturligt att sådana spel är dyrare. Därför borde andrahandsvärdet hålla sig på en någorlunda nivå ändå. Personligen tycker jag digitala spel alltid borde vara billiga... 06/01 Ja exakt. Digitala spel kan man ju inte sälja vidare ändå så där spelar det mindre roll om man rear eller inte även om det såklart kan påverka den fysiska marknaden till viss del. 05/01 Känns lite konstigt, givet att rean är på digitala spel som inte går (??) att sälja vidare 05/01 En annan anledning är att spelen säljer mycket under lång tid, varför sänka priset om spelet ändå säljer? 05/01 Till de som undrar varför Nintendo aldrig sänker prisen på deras spel som andra utvecklare säger de själva att det är för att inte minska andrahandsvärdet för mycket för de som köpt spelen och vill sälja vidare. Nog för att det är sant i sig men känns... 05/01 Tack :) Har spelat det tio timmar (!) långa demot och är riktigt pepp på att få fortsätta äventyret. 03/01 Ha så förbaskat kul! Ett av mina favoritspel någonsin. 03/01 Jag försökte göra det innan jag köpte en Switch för några veckor sedan då jag visste ett Switch-köp låg i framtiden. Det gick inte, man behöver en registrerad Switch kopplat till sitt Nintendo-konto för att handla från hemsidan. 03/01 Reor har aldrig varit Nintendos starkaste sida. 03/01 Sweet! Fick precis Dragon Quest XI för 370 kr. Jag var helt inställd på att köpa det för 599 kr nästa vecka :) 03/01