Hur många sekunder klarar du att titta innan du greppar efter skämskudden?

I år kommer vi få nya konsoler från både Sony och Microsoft och just idag är det 19 år sedan den allra första Xboxen avtäcktes, på CES-mässan i Las Vegas. Och det kunde knappast finnas en tydligare tidsmarkör på hur länge sedan det faktiskt är än att det var Bill Gates som stod på scenen, tillsammans med en viss Dwayne "The Rock" Johnson som då bara "bara" var en stor wrestlingstjärna.

Klippet inleds med att de två herrarna ger varandra komplimanger, för att sedan gå över i ett tydligt uppläst manus om hur fantastisk Microsofts första spelkonsol skulle bli. Hur många sekunder klarar du innan skämskudden åker fram?

Trots att vi inte förväntas oss några jättestora konsolnyheter från CES anno 2020 vankas det desto mer hårdvaru- och tillbehörsditon och våra vänner på Sweclockers är såklart på plats i Las Vegas. Du följer deras rapportering via länken nedan.

Skicka en rättelse
Härligt old school! Den fete handkontrollen går inte av för hackor. 07/01 Så är det, 1983-2001 som konsoltillverkare för Sega. Helt otroligt konstigt det känns att Microsoft varit med längre. 07/01 Är ju rätt äkta att Xbox snart firar 20 år! Hur många konsoltillverkare utöver Sony och Nintendo kan matcha det? Inte ens SEGA var väl med så länge om jag skjuter från höften? 07/01 Ähh, var ju inte så länge sen :p Minns när Sega Mega drive lanserades i Sverige. Den konsolen som jag dock blev mest imponerad av när jag såg den första gången var NeoGeo. Sjukt snygg grafik, precis som arkadspelen tyckte man då. Sen var den ju sjukt... 07/01 +1 för Two Minute Papers-referens! 😊 07/01 Fan jag är född 87 och minns detta mycket väl. Så gammal som ni fossila herrar behöver man inte vara 07/01 Om du är en dinosaurie, då är jag en trilobit i sammanhanget. Dagens ungdomar 🤦 07/01 Har en Super Play(#60), i obruten plast med titeln; "Xbox - allt du behöver veta om microsofts monster" Då(mars 2001) kostade Sveriges ledande tv-spelstidning 49:50:- Samma tidning skrev då om Hideo Kojimas PS2-debut med Zone of the enders! Fast infon... 07/01 Jag när jag läser detta: https://i.imgur.com/rAFP13z.gif 07/01 Jo det kommer man ihåg. Ohhh vilken dinosaur man är. "Back in my day" ni ungdomar vet inte vart allt började. Just Xbox 1. Den. Var ganska banbrytande. Mycket teknik i den gjorde Microsoft som standard idagens konsoler. Som gamla Gamer måste jag för all... 07/01