Samt viktig fråga: är "Toss a Coin to Your Witcher" hemsk eller inte?

Vi är vana vid att besök bakom kulisserna på tv- och filmproduktioner är multimedia men Netflix har istället valt podcast-formatet för några av sina titlar, såsom Stranger Things tidigare och nu The Witcher. I det närmare 40 minuter långa avsnittet får vi höra några av seriens skapare berätta om hur man tog 3000 sidor källmaterial till streamingtjänsten.

I det första av tre avsnitt möter vi bland annat den producent som pitchade idén till författaren Andrzej Sapkowski genom ett 25 sidor långt brev. Du vet, ett mail utskrivet på papper. Sedan fokuserar man mycket på huvudkaraktären Geralt of Rivia. Kanske inga nyheter för den hårdbarkade Witcher-kännaren men ändå en intressant inblick i arbetet bakom serien.

Nu måste vi också, en gång för alla, avgöra huruvida låten "Toss a Coin to Your Witcher" från serien är en plåga eller ej.

Skicka en rättelse
Det kan jag inte förstå. Tycker den har samma uppbyggnad som en modern mainstream radio pop-låt. Men fair enough. Folk gillar olika (och jag verkar vara minoritet den här gången). Det är väl därför det bara spelas sån musik på radion. 10/01 Jag gillar den lite mer än jag egentligen borde. Tycker det passar tidsenligt in i serien. Folk får tycka vad dom vill, men för mig är den bra :) 10/01 Då förstår jag ;) 10/01 Eddie Meduza - Runke Ball, Markoolios bästa hits, Lasse Stefanz, Ultima Thule och Mora Träsk. 10/01 Tycker ändå att båda dandellion, yennefer och ciri är bra castade. Särskilt ciri. Merigold är jag tveksam till utifrån personligheten de gett karaktären, inget emot castingen. 10/01 Vad lyssnar du på vanligtvis som du tycker är skitbra ? 09/01 Låten känns för modern, vilket gör den helt opassande. Att Dandelion har en del vedervärdiga låtar är en sak, men "Toss a coin to your Witcher" är verdervärdig och alldeles för modern. Det sagt, Dandelion har några fruktansvärt bra låtar i spelserien... 09/01 Passar det inte karaktären Dandelion att låten är vedervärdig? 😂😂😂 09/01 Tycker castingen (bortsett från Henry) var skräp. Alla dräkter och klädsel var hemska. Låten "Toss a coin to your Witcher" var bara opassande och pinsam. Lite lustigt, för jag gick in i det här med att vara skeptisk mot Henry som Geralt. Men det slutade... 09/01 Den låten har mycket mer kvalité än det som spelas på radio/tv/klubbar nu för tiden tyvärr. Jag gillar den, men skulle gärna ha en simplare variant där det bara är en som sjunger och en luta som plånkas på. Fast, sedan har vi ju rätt coola versioner som... 09/01