Det rör sig dock om gamla bestar och inte nya.

Som utlovat gick ett 20 minuter långt Pokémon Direct av stapeln alldeles nyss, och där stakades framtiden ut för Pokémon Sword och Shield. De här tvillingspelen kommer inte att få nyversioner i efterhand (i samma anda som Ultra Sun och Ultra Moon), utan under 2020 får vi istället två expansioner; The Isle of Armor släpps i juni och Crown Tundra når oss under hösten.

Isle of Armor och Crown Tundra kommer med nya rivaler, kläder och över 200 pokémon som ännu inte synts till i Galar-regionen, men väl i andra Pokémon-titlar. Båda äventyren äger rum på en sömlös karta, och efter den vilda regionen i Sword och Shield (den var inte så vild) kanske det är läge att höja på ögonbrynen. De här ska dock vara större med "mer att göra".

För att få tillgång till de nya äventyren behöver du köpa ett expansionspass.

Nintendo passade också på att bekräfta en remake av 2006 års Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team, som släpps 6 mars till Switch, får demo senare idag och heter Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX. Om det finns en trailer? Klart det finns en trailer!

Skicka en rättelse
Ja, det var vad jag syftade på. Även om alla pokémons hade varit tillgängliga från början på release så finns det ingen chans i världen att alla hade kunnat fångas och det är inte vad folk är arga över som jag förstått det. 11/01 Står även i det finstilta att du inte kan hitta dem i basspelen förutsatt att du inte trade:ar till dig dem :D Men det kanske var det du syftade på 11/01 Menade inte att jag hoppades på det men snarare uttryckte bara hur jag anser det bör skötas. Jävligt scummy att sälja gammal content. Edit: Tja ser man där, jag hade inte några förväntningar alls men de tycks ha skött det ordentligt! https://cdn.discord... 10/01 Det kommer inte vara gratis, såklart. Så det är ingen idè att du eller någon annan hoppas på det. 10/01 Jag är uppriktigt förvånad över hur positiva folk är till detta. Inte nog med att de nu ska börja köra med paid DLC riktigt tätt inpå originalreleasen (vilket tyder på att detta materialet mer eller mindre funnits redan vid release) så släpper de två... 10/01 Båda expansionerna kommer att totalt kosta 300 kr. 09/01 Jag undrar hur mycket större de kommer att vara. Dessutom vill jag se prislappen. Över 300 kr och jag kommer faktiskt få lite tillfällig smådamp även om jag vet att jag kmr att förboka båda två! xD Samtidigt fick jag tillfällig damp när jag såg EN TILL... 09/01 Känns lite som en annan sak när det nu gäller såpass äldre spel som spel till GBA som inte finns att få tag i längre förutom på andrahandsmarknaden, och där är det inte billigt att få tag i en konsol heller. Kan inte tänka mig att Nintendo inte släpper... 09/01 Folk meme:ar ofta om att man alltid köper om alla spel på nya konsolen, men till Switch om någonsin är det ju faktiskt värt. Bärbart och på TV:n. 09/01 Ah, en emulator och store för äldre spel hade varit något! :) 09/01