Vill ha-faktorn är stark.

Forsberg Customs har byggt ett chassi utöver det vanliga som visas upp hos Sweclockers. Det inspireras av Alliance i World of Warcraft och då framför allt av den ikoniska staden Stormwind.

Något som med all önskvärd tydlighet framgår när du kikar på bildspelet undertill, och ännu fler finns hos Sweclockers. Ett par av hejaropen låter så här: "Men dra mig på en liten trävagn!" och "Otroligt bygge! Jag kan inte sluta kolla på alla detaljer". Vill du se det imponerande hantverket i egen hög person kan du göra det på Dreamhack Summer 2020, där det kommer att ställas ut.

Chassit är från början ett Corsair 280x och panelerna har 3d-printats och modellerats för att likna tunga murar. Vill du följa projektet från början till målgång kan du göra det här.

Skicka en rättelse
Faktiskt inte.. Har en ASUS ROG Deluxe rigg.. ALLT är ASUS ROG.. Givetvis med Aura sync så ALLT går i RÖTT = ROG = H O R D E!! Bara där är det där schassit tumme ner, vem vill ha ett Allt chassi :D ;) Skämt åsido :) Men for the HORDE runs deep ;) Rog:... 11/01 Man gör inte såna här saker i första hand att nån ska ha det som vilken dator som helst. Precis som man inte fixar gamla bilar, whatever för att svennebanan ska köra till Coop 10/01 Jag vill inte heller ha den datorn på mitt skrivbord, så det handlar enbart om olika smak - inte hur mycket man kan om datorer eller moddning som det verkade på ditt förra inlägg. 10/01 Kanske var med glimten i ögat men visst, jag förstår din poäng. Dock är det snyggare än mitt iaf, jag har bara en svart fyrkant utan några detaljer eller bling osv (Define S). 10/01 Klart alla inte har samma smak. Tänkte mer på kommentarer som "vem vill ha den där på skrivbordet". Jag vill ha "stilren" elektronik osv. 10/01 Jag har varit medlem på Swec sedan 2004 och har vid det här laget ungefär 25 års erfarenhet av datorer och jag tycker också att det är strykfult. Ingen kan ta ifrån honom alla långa, jobbiga timmar han har lagt ner på bygget. Det krävs talang för att... 10/01 Fast rubriken på artikeln säger ju att chassit är snyggare än mitt. Inte att det tog längre tid och mer skillz att bygga. 10/01 Folk fokuserar mer på om de själva velat ha det än chassits design, jobbet bakom osv. Jag tycker det är helt otroligt! Vilket jobb! Sen hade jag iofs inte velat äga ett sådant chassi pga funktionaliteten men en riktig nörd hade nog inte haft något emot... 10/01 Haha det första jag tänkte på med! THE POWER OF GREYSKULL!!! Satan vad fult det var😂😂😂💩 10/01 God damn vad fult. Ser ut som ett Legoslott fick barn med en julgran. 10/01