Slut på spekulationerna.

Elden Ring avtäcktes på E3-mässan i somras, och efter det har det flera gånger ryktas om när och var vi får se mer från Dark Souls- och Sekiro-skaparnas samarbete med George R.R. Martin. Ingen gissning hittills har varit rätt, och nu slipper vi gissa mer – det står nämligen klart att spelet visas i Sydkorea Taiwan i februari.

Tid och plats är den 6-9 februari på Taipei Game Show, där det kommer visas (men inte vara spelbart), skriver PC Gamer. Förhoppningsvis kommer något filmartat dyka upp på nätet efteråt.

Elden Ring görs till PS4, Xbox One och Windows, och förmodas få premiär under året. Gissningsvis en stund innan PS5 och Xbox Series X släpps framåt årsslutet. Så vår eller tidig höst känns rimligt. Det görs alltså av Fromsoftware, som tar hjälp av Game of Thrones-författaren George R.R. Martin med att bygga världen.

Skicka en rättelse
Ganska säker på att Batman vet 11/01 Det kanske kommer Souls relaterat innehåll till sajten i helgen. Men vem vet? 💁‍♂️ 10/01 @Vamp: Jo, lite märkligt kanske. Men dom vill väl fräscha upp folks minne och visar något under Playstations ryktande konferens(som är i februari) eller E3. ^^ Men också märkligt att man skulle visa upp något nytt just under denna game-show. Mer ögon... 10/01 Men det låter helt absurt. Varför skulle de åka till en mässa och visa upp en ”trailer” (snarare teaser) som hela världen haft tillgång till i åtta månader? Okej om det inte är spelbart på mässan, men något nytt måste de visa upp snart. 10/01 Som jag förstår är det enbart E3-trailern som kommer visas, alltså inget nytt. https://www.gamespark.jp/article/2020/01/10/95910.html "UPDATE (2019/01/10 20:40) : When the article first appeared, the new trailer was published in the headline and the art... 10/01 Just det... Den jäveln! 10/01 Fromsoft gör dem bästa spelen enligt mig så ser verkligen fram emot detta! 10/01 @Tomas Helenius: Homas Telenius i farten igen, den där odågan till halvbror. 10/01 Källan skrev att det inte blir spelbart. Det förbryllar därför att jag skrev att det ÄR spelbart... /Tomas - nu med nytvättade glasögon 10/01 Det beror ju helt på studions storlek, hur många resurser som arbetar på projektet samt storleken på spelet, men nej, tre år behöver inte vara så lång tid. Spelet ska dock släppas i mars om From ska följa sitt vanliga relesemönster och det tror jag är... 10/01