Det kanske inte bara är hans frisyr som är ny?

Vi väntade och väntade på Resident Evil 2-remaken men remake-trean får vi redan den 3 april (det blir "definitivt" inte försenat, lovar Capcom). Dessvärre skrotas endgame-läget Mercenaries men i gengäld frestar Capcom med Carlos. Det avslöjar utvecklaren i nya numret av Official PlayStation Magazine, vars innehåll summeras på Reddit.

Jag kan dock fortfarande inte greppa Carlos nya hårsvall, men kanske är det bara jag? Nåväl, legosoldaten ska hur som helst få "his own interesting section to play through".

Carlos hade även en spelsession i originalet, så det återstår att se om den är same-same, eller annorlunda. Då Capcom faktiskt gett hela spelet en mer utpräglad actionstämpel låter det senare rimligt. Och då hans speldel i trean från 2000 var kort finns det helt klart expanderingspotential.

Däremot får vi inte flera olika slut den här gången. Nemesis, som är något av Resident Evil 3:s stjärna ("STARS!"), har förbättrad AI jämfört med tvåans Tyrant. På din resa genom Raccoon Citys regntunga och blodiga gator ska det vara extra viktigt att lyssna, och inte bara hålla utkik.

Skicka en rättelse