Få koll på vad som händer var och när.

Efter att The Witcher släpptes på Netflix i december har vi fått musiklektion och podcast, och nu har man också släppt en regntung interaktiv karta med en hjälpsam tidslinje. Fast även om du har koll på alla "var" och "när" är det ju svårt att motstå frestelsen att klicka runt på en fantasykarta.

Netflix-Witcher räds inte att bombardera dig med lore och referenser, och har du läst böckerna är chansen större att du hänger med. Kartan är dock en fin följeslagare för alla häxkarlsnoobs. Serien tar oss nämligen kors och tvärs och kontinenten med lika tvära tidshopp.

Det kan även dölja sig en teaser för säsong två här, och en sådan är redan officiell. Faktum är att det finns planer på ytterligare fem säsonger efter den om allas vår favorit-witcher.

Skicka en rättelse
Om det inte hade varit en actionorienterad serie, så hade det ju varit det så klart. Som Sopranos, väldigt spännande serie även om huvudpersonen mer eller mindre är odödlig med plotarmor. 15/01 Alltså, hur gör man sådant här, gör man det i flash? 15/01 Exakt det kändes bara konstigt at det verkade som Yennefer blev magiker på typ en vecka, när det tydligen gått 4 år Och att det kändes som att Jaskier och Geralt gick ut på äventyr varje vecka när det gick år i mellan. Föresten! Varför är Översättningen... 14/01 Nej precis, i Westworld var det ju en medveten twist att det INTE var samtidigt kronologiskt, en twist som funkade... Men som sagt här var det mest att det kändes rörigt. Gissningsvis var motivationen att dom hoppades att det skulle gå igenom rutan lite... 14/01 Jag har bara läst halva The Last Wish och tyckte att berättandet var rörigt. I en serie som Westworld är det ju en del av hela poängen men jag såg inte riktigt motivationen till att göra det här? 14/01 Har man läst böckerna är det lättare att förstå när i tiden man är. Då jag har läst några av böckerna och spelat spelen så hängde jag med mer än vad min fru gjorde. Så fick sitta och berätta mer förklarligt vad som hände och när det hände. Men tycker... 14/01 Ja, känns ju som en självklarhet, men tydligen inte, och inte fanns det någon smart vinst med att inte berätta det heller, mer typ, undra om de är nutid nu... 14/01 Böckerna har beskrivits som pretentiösa av vissa, men Netflix verkar ta det hela ett steg längre i de flesta avseenden. I böckerna kan man i alla fall följa storyn utan att behöva vänta till nästa kapitel/bok för att inse vad det var som just hände. T.o... 14/01 Jag tror det bara vara en fråga om när The Witcher skulle bli TV-serie. Fantastiska spel, och säkerligen bra böcker också. 14/01 Spänningen kan väl ligga i många saker utöver hurvida hjälten överlever eller dör. 13/01