Men så länge behöver ni inte vänta.

Remaken på första delen av Final Fantasy VII är försenad, meddelar Square Enix idag. Men misströsta inte – det gäller bara drygt en månads extra väntetid.

Det nya datumet är 10 april, och förhoppningsvis får vi även ta del av ett (icke läckt) demo innan dess. Spelets producent Yoshinori Kitase skriver:

"Vi vet att många av er ser fram meot releasen [...]. För att säkerställa att vi levererar ett spel som är i linje med vår vision, och att kvaliteten som våra fans som väntat är förtjänta av, har vi beslutat att flytta fram releasedatumet till 10 april, 2020."

Man skriver också de numera så välkända raderna om att det är för att ge spelet mer polish, och att man ber så hemskt mycket om ursäkt.

Skicka en rättelse
Jag vill helst ha en öppen värld, och blir det så så borde det ju gå utmärkt att fylla ut världen med lite mer innehåll. Några mer byar, lite mer platser att besöka och mer hemligheter. Jag är väldigt nyfiken på hur de tänker göra, men allra mest sugen... 18/01 Jaa Alienshade, du väntar väl ordentligt nu. Jag vill inte veta av något slarv med väntandet! 16/01 Jo precis. Jag fick dock intrycket av att mellan Midgar och typ Costa del Sol är det en jäkla bit, även om det i spelet ser kortare ut. Så det beror helt på hur de vill beskriva världen. I originalet får du ju en del fordon som du kan köra runt med i... 16/01 Ja, originalvärlden är stor men samtidigt förhållandevis tom. Det finns runt 20-30 olika ställen att besöka på världskartan. Jag hoppas förstås på en öppen värld i stil med FFXV, men det känns inte otroligt om det blir något i stil med FFX i stället.... 16/01 Så på långfredagen röd dag och måndagen röd dag så man får de på Tisdag den 14de då om man köper de på skiva?:/ 15/01 Första delen är enbart Midgar, men det kommer givetvis vara mer öppet och extra grejer du kan göra jämfört med originalet. Alla delar ska vara "fullvärdiga" Final Fantasy spel, vad det nu innebär exakt är svårt att säga men det innebär troligen runt 30-... 15/01 Jag är lite förvirrad här, kommer man vara typ 30timmat i första staden eller hur har dom tänkt? Kommer hela spelet bli typ 90-120 timmar alltså? Jag gillade 7:an så att om dom lyckas med detta så har jag mycket att se fram imot antar jag. Vill man ha... 15/01 Är helt inne på det jag med, ser fram emot spelet men de är ett ofärdigt spel om inte hela spelet släpps. Tålamod har jag, och andra spel att spela så länge de med :) 15/01 Känns som det kan komma ytterligare än försening. 15/01 Känns som många spel blir försenade nuförtiden. 14/01