Grinding Gear ligger inte på latsidan.

Path of Exile 2 avtäcktes med pompa och ståt under förra årets Exilecon-mässa, men det hindrar inte utvecklarna från att ge kärlek till originalet.

Grinding Gear har nämligen offentliggjort sin vägkarta för 2020, och där står att läsa hur man planerar att ge oss en expansion eller uppdatering i kvartalet. Den första, 3.10.0, kommer antagligen att utannonseras i slutet av februari. En möjlig förklaring till att man lägger så mycket energi på originalet är att dess kampanj kommer att inkluderas i Path of Exile 2.

Man berättar också att konsolteamet utökas för att kunna snabba på uppdateringarna där, och att arbetet på Path of Exile Mobile fortsätter. Läs mer på Path of Exile-sajten.

Skicka en rättelse
Är jag helt ute å cyklar, eller skulle inte poe2 ha förbättrad grafik och bättre animationer än 1:an? För om så e fallet så kan man väl ändå inte säga att det är samma spel som poe1? Det är som att säga att warcraft 3 och warcraft 3 remastered är samma... 16/01 Om dom kunde ta och fixa join any instances crashar istället 16/01 Blir skönt att de separerar gear och gemslots. Extra nice att man då kommer att kunna ha fler 6 links. 15/01 Det är ju samma klient för de två kampanjerna, så inte så överkurs som det låter. Fast det kanske man inte får säga. :) Väntar dock helt klart på PoE2, verkar jobba på det som är (relativt) sämst med spelet - spelkänslan. 15/01 Det blir en ny kampanj i en ny motor och man kan välja vilken av kampanjerna man vill spela. I övrigt är allt annat content detsamma, ingen skillnad där. När man väl spelat klart kampanjen så hamnar alla ändå i precis samma endgame. 15/01 Exakt. Det är i grunden en vanlig expansion som de valt att kalla Path of Exile 2. Förmodligen ett smart PR knep för att locka tillbaka gamla spelare som tidigare tröttnat på spelet att testa det igen, och spendera pengar igen. De kommer förmodligen tjä... 15/01 För att det typ är samma spel? 15/01 tycker också det ser mer eller mindre identiskt ut.. men så är det kanske när spelet är gratis. 15/01 Antar att det är rörigt för alla som inte spelar mycket, en riktig supporter uppföljare hehe. 15/01 Det är samma spel fast ny kampanj. Tänk dig att det är en fet uppdatering. 15/01