David Cage piskar upp hypen.

Redan ett par månader efter Detroit: Become Human-releasen var Quantic Dream igång med "flera projekt". Under 2019 passade man också på att göra slut med Playstation-exklusiviteten, varpå Heavy Rain, Beyond: Two Souls och Detroit släpptes till pc via Epic Games Store.

Nu piskar David Cage upp förväntningarna inför 2020 där han säger att "2019 var ett fantastiskt år för studion", men också att "2020 bör bli ännu mer spännande". Många överraskningar utlovas, och kanske innebär det livstecken från nästa Quantic Dream-projekt? Uppföljare verkar inte vara studions grej, men man kan lugnt säga att deras spelkatalog ändå delar oerhört många likheter.

Visserligen skulle "flera överraskningar" också kunna innebära att studions spel också kommer till, tja, Xbox One och Switch? Vi lär bli varse under året vad Cage och kompani kokar ihop.

Skicka en rättelse
Tänkte på denna artikel där de sägs att de skall satsa på mindre spel: www.gamereactor.se/amp/nyheter/784403/Quantic%2bDream%2bska%2bexperimentera%2bmed%2bkortare%2bspel/ Har för mig FZ skrev om det med, men hittade inte artikeln. Oroväckande. 17/01 Spela den remastrade versionen på PlayStation 4 så funkar det. Mycket bra spel med en häftig mördar historia. Har du missat Beyond: Two Souls kan jag tipsa dig om det också. Njöt som tusan av det äventyret. Vet att vissa inte ser det som lika bra dock.... 17/01 Quantic Dream är min favoritstudio. Rekommenderar Fahrenheit också som finns i HD version på PC (Steam). Flippar lite ut mot slutet men har den bästa inledningen någonsin. För bästa inlevelse spela under vintern när det är snö ute. :) 17/01 Beyond: Two Souls är en av dom bästa story baserad spel. strax efter Last of us. Detroid BH är in dålig heller. 17/01 Spelade precis igenom Detroit BH(?), riktigt trevlig upplevelse, jag upplevde att det var väldigt mycket mer välpolerat än telltale spelen så jag ser fram imot deras nästa projekt. Jag missade tåget med Heavy Rain och jag har hört att det inte åldrats... 17/01 Skulle vilja ha det spelet till pc! 17/01 Tror inte det är någon större risk. Vi pratar om en studio som släppt fem spel sedan 90-talet och noll uppföljare. Visst, teoretiskt finns väl risken alltid när man inte känner till fakta, men ändå. 17/01 Samma här, men hoppas de inte gör en TellTale nu, släpper massa mindre spel, vi vet ju hur det slutade. Skulle hellre ha få, men välarbetade spel. 17/01 Hoppas att kinapengarna inte influerar dem på fler sätt än bara ekonomiskt... 16/01 Gillar deras spel starkt så får se vad de hittar på. 16/01