Google Stadia har fått beröm för hur smidigt det funkar att streama spel. Samtidigt är spelutbudet magert – två månader efter premiären finns bara 26 spel att köpa. Men det kommer bli bättre. Google lovar att släppa minst 120 spel till Stadia under 2020. Man strävar efter att "fler än 10" av dessa enbart ska finnas till Stadia när de släpps. Tidsexklusiva, alltså.

Nästa storspel till Stadia är Doom Eternal, som släpps till både den och andra plattformar (pc, Xbox One, PS4) den 20 mars. Sen är det rätt oklart med releasedatum, men vi kan nog räkna med att Google slår på stora trumman för både spel och datum.

Annat på gång till Stadia är 4K-stöd när man kör Stadia i webbläsare, att kunna köra Stadia-kontrollen trådlöst också på "webben" (med Chrome), utökad röststyrning med Google Assistant och möjlighet att köra Stadia på fler Android-mobiler. Dessa saker ska adderas inom tre månader, är tanken.

Sedan premiären har Stadia uppdaterats med röststyrning, totalt sex Pro-spel, möjlighet att köra Stadia med alla Chromecast Ultra-enheter, achievements, med mera.

När gratisversionen av Stadia kommer finns det inga uppgifter om än.