Vi rapporterade för ett par dagar sedan att Valve till synes fick blodad tand efter att Half Life: Alyx-trailern släpptes och nu är taggade på att även släppa ej utannonserade Left 4 Dead 3 till virtual reality. Nu har ryktet fått mer vatten på kvarnen i och med ett föredrag som hölls av HTC:s kinesiske VD Alvin Wang Graylin, där han på en av sina bilder talade om VR-trender under 2020 och nämnde att Half Life: Alyx och Left 4 Dead 3 kommer generera intresse från konsumenter och AAA-utvecklare.

Valve verkar å andra sidan inte hålla med om Graylins siande och kallar det rätt ut för felinformation i ett uttalande till IGN.

Vi har sett rykten om detta under de senaste två månaderna. Vi utforskade kort lite next gen-möjligheter för Left 4 Dead för några år sedan, men vi arbetar absolut inte på något L4D-relaterat nu, och det har vi inte gjort på åratal.

Graylin har i efterhand specificerat att det bara rörde sig om personliga spekulationer från hans sida. Vad tror ni, är Left 4 Dead 3 under utveckling hos Valve och kommer det i så fall till VR?