Snart spelar vi alla samma spel!

PC-versionen av Monster Hunter: World-expansionen Iceborne hade dragits med en del problem sedan releasen, men nu kommer ändå lite goda nyheter för de tålmodiga pc-spelarna. Från och med april kommer nämligen steam-versionen vara i synk med konsolversionerna av spelet.

Capcom har släppt en vägkarta för de kommande månaderna, och där kan man utläsa att huvudspelet, innehållsuppdateringar och in game-events inom några månader kommer att kunna avnjutas samtidigt oavsett vad du spelar på.

Nedan kan du se vad som händer i spelet framöver, och allt drar igång med en Grand Appreciation Fest i slutet på den här veckan, för att fira att spelet fyller två år.

Skicka en rättelse
Tydligen släpptes dlcn för tidigt som vanligt. Det roliga är att pc ports alltid är buggiga ubland nästan trasiga. Är det inte bättre göra pc först konsol sedan eller ha 2 teams enn som skapar konsol variation och en för pc. 20/01 Hoppas verkligen att man kan transferra från konsol till PC. Har 300 timmar på konsol och vill hemskt gärna lira med min polare på PC. Dels för ögongodis men också och frameraten! Har ingen lust att börja om då detta är ett väldigt grindigt spel. Erbjud... 20/01 Gissningsvis jobbar core team med uppföljaren just nu och har ett annat mindre team som underhåller spelet. Med tanke på succén vore det underligt om de inte släpper en uppföljare. 20/01 Jag vet att Iceborn nyligen släpptes till konsoler (september 2019) och nu till PC, Men finns det någon information om att de kommer att jobba vidare på en uppföljare med tanke på succén? 20/01 Incestporr har ju varit på stark frammarsch senaste åren, nu även på spelfronten tydligen! 20/01 @Cooling23: Jag köpte det för typ två veckor sedan och tog chansen. Märkte inte av några större grejer förutom att jag har lite sämre FPS. Jag har iofs ett redigt jävla system och det var ju mest såna som inte hade några problem med performance. Och sav... 20/01 Lika buggigt för alla! Yay! 20/01 De har ju fixat det mesta nyligen. Patch finns ute. 20/01 Jag väntar med att spela PC versionen pga buggarna som finns. Hoppas Capcom fixar de snart. 20/01 Det är en sequel! 20/01