Spelet ska rulla “extremt otillfredställande” på Microsofts konsol.

En polsk källa, Borys Niespielak som bär en viss tyngd i hemlandet, hävdar att Cyberpunk 2077-förseningen beror på att spelet prestandamässigt inte håller måttet på Xbox One. Det är i en podcast som insidern berättar att konsolen helt enkelt inte är kraftig nog för att driva spelet ordentligt.

För CDPR-fans ter sig det här ryktet inte helt otroligt. Studions Witcher 3-release smolkades en aning efter anklagelser om att spelet nedgraderats inför releasen, dels av prestandaskäl, dels för att pc-versionen inte skulle sticka ut för mycket jämfört med konsolerna.

Skicka en rättelse
Japp. Sen släppte dom Witcher 3 på konsol å nu får ni vänta.... 27/01 @oDIRTDIVERo: jasså..tycker du ska ta en titt på cd red försäljning ja. dom anväde då inte steam eller drm eller nått skydd alls och sålde som smör på pc 27/01 Hehe du pratar som om PC fansens pengar är mer värda. Det är dom inte. Tvärtom. Det är på konsol man tjänar pengar. PC branschen höll på att dö ut fullständigt innan steam kom för alla bara piratkopierade till höger å vänster. Klart en pc presterar bätt... 26/01 När släpptes ett sånt spel senast då? 26/01 I grunden klart dom tar hänsyn och vill ha det på konsoler med dom hade säkert räknat med att ha det på nya konsolerna men senare släpp än väntat cyberpunk kommer vara ett skämt båda prestanda och grafikmässigt och innehåll mässigt ifall det inte går... 26/01 Jag vet inte om jag förstår dig. Men att utgå från att spelet är byggt för PC utan att ta hänsyn till konsol låter mycket dumt. 25/01 vad är det du inte förstår både xboxen och ps4an är nästan i samma prestanda när det gäller hårdvara. dom är så långt efter jämnfört med pc, spelet är i a och o skapat för pc vare sig vill det eller ej. Sen vill dom få ut det till konsoler right? för... 24/01 Tack för ett långt och utförligt svar. Det uppskattas :) 24/01 Krävs inte ett fokus på vinstmaximering framför kvalitet och innovation för att folk skall få lön, det är en myt. Spel studios som styrs av folk som faktiskt förstår hantverket framför marknadsekonomer har en tendens att göra val, samt undvika att skriv... 24/01 Det är också dom ekonomerna som ser till att dom får lön.. 24/01