Självklart med ett intrikat system för att du ska shoppa mer.

Firandet av det kinesiska nyåret kom av sig efter att Coronaviruset bland annat satt en mångmiljonstad i karantän men på Steam råder det feststämning. De har kört igång en rea för att hylla intåget av råttans år och som vanligt kapar de priset på mängder av titlar.

Nytt för denna realisation är ett system som ger dig polletter för varje köp, där en euro inbringar 110 stycken. Dessa kan du sedan byta mot avatarbilder, chat-gifar och nyheter i form av animerade profilbakgrunder samt ytterligare rabatter på nästa köp. Bara genom att logga in under dagarna då rean är igång ger dig ett par hundra polletter.

Detta är dagens uppmärksammade reapriser.

Skicka en rättelse
GoG har nu kört igång sin egen Lunar-rea. 24/01 Köpte The Witcher 3 för 25 euro i måndags och nu är det bara 9 euro... :( 24/01 Hade inte förvånat mig. De (framför allt fysiska butiker känner jag) har ju lite målat in sig i ett hörn med så många reor att ingen köper till normalpris för det är ju alltid rea, vilket tvingar dem att ha mer reor för att sälja mer. 24/01 Reor hela tiden nu för tiden. Snart är det rea på för att det är vanlig helg. 24/01 Hehe, jag tycker de är kul att få faktiskt. Man kan smycka sina profilsidor med bl.a. men visst vore det nice att kunna stänga av för er som inte gillar de. Fast det är väl bara i notifikationer de kommer upp.? De kan man man ju bara låta bli om man vil... 24/01 Ptja, jag har inget emot reor så klart men Reorna i butiken har ju blivit lite som mästerskapsturneringar i hockey, de är för många och för ofta så nästan ingen bryr sig om flertalet av dem. My Friend Pedro var ju rätt hyggligt rabatterat, så kanske dag... 24/01 @Zidious G: Appropå det, A Plague Tale lades precis till på Xbox Gamepass. Just nu kan ju få det för 1 månad för 10kr (eller 3 om man bara lirar på PC). Bra deal om man kör Xbox eller Windows 10. 24/01 Japp, det får en rekommendation från mig! 24/01 @mondo: Lite sarkasm så här på morgonen, i like it! Men ja, kinesisk rea är ju ett nytt påfund, vanligtvis så har vi ju fått vänta ändå till mars/april för vår rean, vi stackare ;) 24/01 Läge att köpa A plagues Tale i år kanske? 24/01