Idag kan du återbesöka undervattensstaden Rapture då #Bioshock 2 finns att köpa i butik. Möjligheten att förändra din DNA och därmed få tillgång till en rad superkrafter kvarstår fastän du denna gång spelar som en Big Daddy och frågan är vilken som blir din favorit. I filmarkivet bjuder vi på sköna reklamsnuttar från fyra av dem.

Decoy
[video=4435]
Winter Blast
[video=4433]
Swarm
[video=4416]
Scout
[video=4390]

Vår recension kommer inom kort, vi fick spelet ovanligt sent så tyvärr kunde vi inte leverera ett omdöme i tid till premiären.

köp spelet så får du se hur man använder de in game ;)...Spelet är faktiskt rätt kul i samma still som ettan. Dock MP är ingen vidare... Matchmaking i MW2 funkar perfekt med host migration etc men i BS2 så existerar inget sånt lämnar hosten avslutas spe... 10/02 Jo det vet jag.Kör just nu 1an då jag ej testat tidigare. Menade att dem kunde visat hur det ser ut då dem använder dem ingame och inte själva "reklam-filmen".. 09/02 Kan inte uttala angående tvåan förens imorgon men ettan var riktigt bra spel.. Körde igenom den med glädje och underhåll, kanske en av anledningarna varför jag ville köpa tvåan i original. Men smaken är som baken, får uttala mig mer angående tvåan när... 09/02 De visar filmerna när du spelar, när du kommer över gällande plasmid i dagsläget? Eller missuppfattar jag vad du menar? 09/02 Har testat spelet på PC och tycker det inte har direkt någon känsla, jag tyckte inte om ettan så värst mycket och det här inte bättre. Finns inte speciellt mycket grafikinställningar heller :/ Konsolport (?) 09/02 Vad fasen är detta för skit en massa bebisar som springer runt och en massa ufon....?Fattar nada! Vilken planet utspelar det sig på......? Jösses snacka om att någon knarkade på rejält när detta gjordes!!:down: 09/02 500 spänn digitalt från steam .. nä tror inte det va .. får bli cdwow 09/02 Önskade dem kunde visa dem in game. 09/02 Efter c:a en timme med spelet så kan jag säga att känslan är intakt från ettan. Verkar mycket lovande. 09/02 Älskar dem här klippen :) 09/02
Skicka en rättelse