Tidsbesparare släpps i morgon.

I morgon uppdateras Need for Speed: Heat med både rattstöd och en ensam mikrotransaktion. "Keys to the map" kallas pengabrännaren, och det är en tidsbesparande funktion som för en okänd summa pengar låser upp alla secrets på kartan.

EA sa redan flera månader innan spelet släpptes att det här skulle komma, samtidigt som man lovade att hålla spelet fritt från mikrotransaktioner. Två löften man håller. Man har också sagt att ska komma bilpaket som säljs för riktiga pengar, och i den senaste uppdateringen antyds att de kan dyka upp i februari.

Annat nytt i morgondagens patch är stöd för att köra spelet med ratt. Ett begränsat stöd, ska understrykas: man listar sju rattar (se nedan). Om du sitter på en annan ratt är det möjligt att den fungerar, men inte garanterat. Ytterligare en nyhet är ett "chatthjul": grundläggande kommunikationsmöjligheter med andra spelare via styrkorset.

Dessa rattar stöds:

Klicka för mer information
  • Thrustmaster T300RS (PS4, PC)

  • Thrustmaster TX (Xbox, PC)

  • Thrustmaster T150 (PS4, PC)

  • Thrustmaster TMX (Xbox, PC)

  • Logitech G29 (PS4, PC)

  • Logitech G920 (Xbox, PC)

  • Fanatec CSL Elite Racing Wheel (PS4, PC, XB1)

Tack till trickeh2k, NuZ för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
Udda att man inte får köpa till rattstödet, jag menar kanske som en lootbox det har jag hört är ett vinnande koncept... Skulle aldrig besudla min g29 ratt och playseat med ett spel ifrån EA. 28/01 Samt riktig multiplayer. Ghost verkar nästan avsky det. Har det ens funnits ett riktigt multiplayer läge sen Most Wanted från Criterion? 28/01 Det är ett mysterium. Och att lägga till det två månader senare är ännu mer märkligt. Ett sätt att få spelet i rampljuset igen? Även om det är arkad vill ju vissa köra med ratt, och det borde inte vara omöjligt att lägga in generellt rattstöd i spelet... 28/01 För det är en arkadracer, finns inte en skvätt simulator i detta. Jag lirade ut det med handkontroll och skulle aldrig få för mig att använda min g25 ratt här. Detta kan mer liknas vid Mario Kart än en riktig simulator om man jämför körkänslan. 28/01 Borde inte stöd för ratt vara en grundläggande funktion i ett bilspel? Varför fanns inte det med vid släpp? 27/01 Trist när man för länge sedan lirat igenom spelet, inte lär man damma av det igen iaf... 27/01 Tamigfan sjukt att dom lägger till stöd för ratt ett halvår efter spelet släppts Okej inte ett halvår men... Totalt skräpspel ändå 27/01 Du låser inte upp allting, du låser upp kartnålar var grejerna är. Och du har ju fortfarande alla bilar och belöningar att låsa upp genom race och storyn. Detta hjälper dig att komplettera dina trophies så du slipper åka runt som en dåre för att hitta... 27/01 Låter som en fusk-kod från förr i tiden. Skrev du in "tmm 1" i Skyrim låste du upp alla platser på kartan. Jag vet inte om denna mikrotransaktion gör mer än det, men det låter som en funktion som en fusk-kod hade kunnat göra. Gratis förr, kostar pengar... 27/01 Visst det drar ner på tid om man inte har jättemycket speltimmar att arbeta med. Men vad hindrar en egentligen att söka efter en karta med alla collectibles/secrets på internet, då får du ju dessutom det helt gratis. :P Nackdelen är väl att du behöver... 27/01