Ryktas vara en Demon's Souls-remake.

Bluepoint har gjort sig ett namn genom att ta andras verk och göra remasters och remakes av dem. Senast var det Shadow of the Colossus till Playstation 4 som fick kolossalt höga betyg. Vi vet sedan ett tag att de har ett PS5-spel på gång, som ryktas vara en Demon's Souls-remake.

Klart är i alla fall att teamet siktar högt. Bluepoint-sajten har fått en rejäl uppdatering och där hävdar man att deras nästa projekt kommer att definiera hur vi ser på nextgen-grafik.

Our latest project is the largest in our history, and aims to define the visual benchmark for the next generation of gaming hardware.

Det ryktas om att Playstation 5 kommer att avtäckas (likt PS4:an) under ett februarievent. Februari börjar på lördag, sägs det. Färska rykten gör också ett VR-headset till PS5:an alltmer sannolikt.

Skicka en rättelse
Ok. Du har ju fortsatt en bra bit tycker jag. 30/01 Jag älskar att du känner att du förstår dig på exakt vad någon annan menar, och att du är den som är bäst person att besvara hur denne personen tänker. Jag hade diskussion med en annan person och den är avslutad, tänker inte fortsätta diskussionen jag... 30/01 För att du missförstår hans poäng hela tiden. Det som @Pholiage säger är att next-gen-grafik drivs av konsollerna. Och jag är beredd att hålla med hans resonemang. Att PC i ett hypotetiskt universum, om man targetade folk med top-of-the-line-hårdvara,... 30/01 Att PC fick vänta är ju inget som behövde argumenteras kring, det är otvivelaktig. Varför försöka förklara någon annan persons kommentar/"poäng", om du utelämnar det vitala (Varför PC fick vänta) och bara vill förtydliga det uppenbara (Att PC fick vänta... 30/01 Jag skrev inget om någon anledning. Bara att PC fick vänta, vilket var poängen. Anledningen är oviktig. 30/01 Tror inte poängen var att PC fick vänta för att PC hade för dålig prestanda att kunna leverera en bra upplevelse. PC fick vänta för att det är mindre warez till konsoll och utvecklarna tjänar därmed pengar på att fördröja en PC release. Likväl att först... 30/01 @Tamazin: Fast PC fick ju faktiskt vänta, vilket jag tror var hans poäng. I en hypotetisk värld hade nån kunna släppt något liknande på PC tidigare, men ingen gjorde det. 29/01 Du skrev Vilket är skitsnack. Visst att en konsoll kan prestera bättre än en rutten dator, men en ok dator presterar bättre än en konsoll. När RDR2 kom ut så (förutsatt att det hade kommit till PC samtidigt) hade du fått ut bättre grafik OCH med bättre... 29/01 Vad har min dator med mainstream att göra? Som förövrigt har ett 2070 Super parat med en Samsung 49" 32:9 med hdr1000. Jag tillhör minoriten som du vill ska vara motsatsen. Du verkar missa helt vad jag skrev. Det handlar inte om vad "en" eller "tio" per... 29/01 Vem vet? 28/01