Ny vecka, nya Resident Evil 8-rykten. Förra veckan sades det att utvecklingen av åttan rebootats och skulle "inte släppas på åratal", efter att ha utvecklats sedan 2016. Den här gången är det Biohazard Declassified som är i farten, men de poängterar tydligt att detta är ett rykte och inget annat. Förra veckans Dusk Golem är åtminstone en renommerad källa. Den här är... skakigare.

Enligt en anonym källa ska sjuans Ethan återvända som protagonist i Resident Evil 8 – som för övrigt inte kommer heta detta, utan ha en "finurlig titel". Förstapersonsperspektivet återvänder och spelet inleds i en by i Europa, och vägen tar oss till ett slott. (Resident Evil 4-vibbar, yo!)

Snöiga, bergiga avkrokar befolkas av zombier med varglika monster, och du förföljs av en envis "kvinnlig" fiende som flyr om du skjuter på henne. Chris Redfield sägs ha en roll att spela.

Men kom ihåg: rykten. Jag hade förmodligen inte höjt på ögonbrynen om det inte vore för förra veckans mer trovärdiga tissel och tassel. Tids nog får vi veta, och Biohazard Declassified poängterar att det också cirkulerat ett rykte om avslöjande i samband med PS5-avtäckningen.

Residence of Evil har tagit fasta på ryktena och behandlar dem i videoform.