Grönt är skönt?

Battlefield V krigar på i år också. I spelets sjätte kapitel Into the Jungle konstaterar man att grönt både är skönt och oskönt. Skönt för de som nyttjar djungelns vegetation för att gömma sig, oskönt för de stackarna som blir överraskade av gömda soldater och dolda stridsvagnar.

Amerikanska och japanska trupper strider mot varandra på nya kartan (förstås) Solomon Islands, där amerikanerna landstiger på stranden för att kämpa sig genom djungeln. I den nya arsenalen hittar vi en bazooka. Trailern ovan sätter stämningen inför releasen 6 februari.

Vill du fördjupa dig ytterligare görs det med fördel i ett nytt inlägg på Battlefield-sajten.

Intimate jungle infantry combat combined with land and sea vehicle warfare. You’ll notice how a mode like Breakthrough shines when played on this map. Defenders can stay hidden and use the terrain to hold the line, but attackers will have several options: flanking, sending in infantry, or utilizing landing boats for a frontal assault.

EA har klart och tydligt sagt att Apex Legends är fokuspunkten i år, så den som väntar sig ett nytt Battlefield får hålla på sig – alternativt hålla till i djungelns tätaste buskage.

Skicka en rättelse
Jag kan inte logga in på Origin, nu igen. :P Men det gör inte så mycket. Det där såg inte snyggt ut. Trodde först att det var en gammal trailer. Edit: Kan inte logga in på Origin idag heller. Går inte heller att starta origin.exe från origin-mappen, eft... 30/01 mkt gnäll i onödan, har lirat detta en hel del och visst, som i alla spel möter man folk som är jävligt suspekta. men i det stora hela, inte så mkt. det är balanserat nog, icke-buggigt nog. mkt spelare, korta laddningstider, det är helt okej. det är rol... 29/01 Battle field 1 är ju så mkt bättre!!! Fast är det något som ea games saknar är ju ett anti cheat program så som punkbuster (blockbuster?). För det är för tok för många hackers i spelen. 29/01 TTK:n är ju helt vedervärdig! Jag tyckte mig iaf aldrig uppleva att smgs var särskilt dominerande på längre avstånd... Man kan ju lösa problemen med exempelvis rekyl och ta bort kikarsikten på AR och lmg istället för att höja ttk in absurdum. Visst det... 29/01 En annan nyhet rörande detta är att David Sirland Multiplayer producent på Battlefield spelen sen 10 år tillbaka slutar i mars. https://www.reddit.com/r/Battlefield/comments/evji1m/other_thank_you_battlefield_community/ 29/01 Testade skiten som kallas BFV när jag fick en gratis origin basic. Jag är extra glad att jag valde att inte köpa. Stora, STORA kartor. På tok för stora för det lilla antal spelare på dem. Har MYCKET roligare i BF1. Sen skadar det inte att följa EAs egna... 29/01 Lirar i regel med min klan, vi är uppåt 10 pers varje kväll. Efter i stort sett varje match åker iaf en av våra squads över till motståndarlaget. Detta kan möjligen bero på att vi smiskar sönder, får folk att leava, och förs över då motståndarlaget har... 29/01 Yes äntligen! Så försvinner BF5!! Nehä, det var inte så man skulle tolka titeln.. 29/01 Nej jag upplever inte att servrarna balanseras något mellan matcherna. Laget som åker på en storförlust fortsätter att förlora tills tillräckligt många av det laget lämnar och andra spelare går med. Inga spelare eller squads flyttas mellan lagen mellan... 29/01 Kommer spela i ett par dagar för att testa den nya banan och låsa upp de ny vapnen. Därefter kommer jag fort bli lack på spelet i vanlig ordning och inte spela igen förrän nästa uppdatering om några månader. Detta kan nog, imo, vara det näst sämsta BF... 29/01