Blizzards RTS känns väldigt mycket 2002.

Warcraft III: Reforged är lanserat! Vid midnatt släppte Blizzard den remastrade versionen av sin RTS-klassiker från 2002, förpackad med The Frozen Throne-expansionen och med uppdaterad grafik och en del moderniseringar. Fast med den grundläggande spelmekaniken intakt.

"Jag hoppas verkligen att du inte bygger svinmycket i din bas..."

Senare i dag streamar FZ:s Gustav Höglund från Warcraft III: Reforged. Men han och Calle kunde inte hålla sig till premiären, utan testade sina RTS-krafter i en duell på Hills of Glory. Calles taktik var att förvirra Gurra genom att be honom berätta om ett samtal han haft med Blizzards Rob McNaughton och Kaeo Milker. Hur det gick ser du i videon ovan.

Warcraft III: Reforged kostar 30 euro och handlas från Battle.net.

Skicka en rättelse
Minns att jag var lite besviken att wc3 körde med skitful low poly 3d och inte 2d utförande som första starcraft. Det spelet blev ju odödligt med sin rena design. Att dom inte lyckas göra en "reforge" som ser bättre ut är ju mystiskt, ser ju ut som någo... 16/02 Blizzard går från misslyckande till misslyckande. Det är inte ens en uppoffring att bojkotta dem, allt de släppt de senaste 5 åren har ju i princip misslyckat i någon aspekt. Tackar vet jag Eugen Game. De är den starkaste stjärnan på RTS himlen. 05/02 Nej tack 30/01 Det är Warcraft 3 med uppdaterade texturer och massa buggar. Så nej? Kan ju lika gärna spela originalet. 30/01 Ett helt ärligt svar från någon med ofantliga timmar i originalet? Kändes som jag lika gärna kan spela originalet och glömma detta på en sekund. Hade varit kul om dom verkligen satsat lite och lyft det till SC2 nivå rent grafiskt och tekniskt. Det känns... 30/01 vad värdlöst. jag är glad jag köpte 3an + expantion för 20kr på Erikshjälpen och CD nycklarna funkade. Kollade på Meta critic idag 1.4 i total score med 1575 negative reviews. 30/01 Det går längre. Tittade för ett par månader sen och enda sättet att köpa gamla Wc3 var att köpa reforged, då fick man det gamla "på köpet" :) 30/01 Jag hört över allt att reforged är underbart och helt fri från buggar fan även på meta critic har den ju 99/100. Men jag vet inte jag har ju orginalet av 3an och det kostar mig ingenting att installera. Tips till alla köp gammla WC3 och inte denna överd... 30/01 Warcraft IV hade ju varit gött. Har ej rört WoW så det kan göra bäst fan de vill med storyn för min del, bara det blir nånting. 30/01 Jag tycker det är lika kul nu som då, tycker det är en smakfull uppdatering personligen å kampanjen e ju magisk, får rysningar av den. Musiken, filmerna, storyn, karaktärerna, ja allt! 29/01