Behöver inte svälta, trots färre följare.

I augusti lämnade plötsligt Tyler "Ninja" Blevins sitt streaming-hem Twitch och slog ner bopålarna hos Microsoft-ägda Mixer istället. Vilket han naturligtvis inte bara gjorde för nöjes skull, men hur mycket han fick för flytten har varit okänt. Men nu kommer uppgifter om att han fick mellan 20 och 30 miljoner dollar, omkring 192 till 288 miljoner kronor, för besväret.

Siffran kommer från Justin Warden, vd för företaget Ader som jobbat med Ninjas marknadsföring, skriver CNN Business. Uppgiften har såvitt känt inte kommenterats av Microsoft, och Ninjas agentur Loades har nekat till att dela med sig av några siffror.

Ninja hade som mest över 14 miljoner följare på Twitch. På Mixer följs han i nuläget av 2,8 miljoner konton.

Skicka en rättelse
Jag har inte dömt dig på något sätt eller utsatt dig för den känslan. Om du känner dig dömd så är det pga att nån eller du ser dig själv som skyldig. Jag tror inte jag har dömt nån i hela mitt liv. MEN, ifall du kände så pga av jag skrev så ber jag om... 12/02 Om du följer bibeln borde du veta bättre än att döma andra. "Döm inte, så blir ni inte dömda. Ty med den dom som ni dömer med, skall ni bli dömda". Din garanti att jag mår bättre för att jag ger bort mina surt förvärvade slantar köper jag inte, men kul... 12/02 Jo, men jag donerar på en låg lön, och jag följer Bibeln, vilket uppmuntrar att göra välgörenhet till andra, och hjälpa de som inte har möjlighet till det. Alla får göra vad de vill, men jag kan garantera dig att man mår bättre om man inte bara krampakt... 11/02 Nej, eftersom den ena säger åt den andra att donera. Föregå med gott exempel. Eller just ja, alltid någon annan som ska donera. Samtidigt anser du att andra ska donera, för att du tycker det är rätt. Är det inte upp till var och en att göra vad de själv... 02/02 Tror inte att planen med att få över Ninja till Mixer var att få en storm med nya användare. Mixer är relativt nytt och det känns mer som om dom är i fasen med att skapa sig ett namn. Tror inte mixer är så oroliga just nu över hur många som är på sajten... 02/02 Hej! Det är bättre att ge än ta. Det har jag lärt mig. Som konstnär är det inte alltid pengamässigt, speciellt om man inte vet så mycket, men jag försöker. En vacker dag kommer denna person bli bättre eller ha mat, eller så, och det är något som är värt... 02/02 Måste man gilla Ninja för att kommentera? Räcker det inte med att vara intresserad av spelbranschen och vad som händer i den? Det känns som att du tar minsta lilla sak som du (felaktigt) tolkar som kritik mot Ninja personligt? Jag har inte ens nämnt Nin... 31/01 @Hapl0: Och om du ska påpeka och hoppa på andra, när du inte vet nåt, så tyckerr jag du ska ta reda på sanningen istället för att vara en surgubbe. Du är den ende som förlorar på det. Men om du behöver utbildning så kan jag lägga undan en del av mitt... 31/01 @Hapl0: Tja. Jo, jag donerar så mycket jag kan. Har pension. 31/01 Gäller samma för alla "influencers" på Youtube samt övriga som byggt ett eget varumärke? Filip och Fredrik som fjantar sig i TV och får miljoner är det samma sak? Ärlig fråga alltså för på något sätt så när streamers och liknande kommer på tal så är det... 30/01