Finlands sak är din. I mars.

Remedy gillar som bekant att leka med tidens gång, och snart får spelmarknaden smaka ett nytt finskt spel med samma mekanik. Iron Danger är namnet, och det är ett actionrollspel med möjlighet att backa tiden som unikt drag.

Du sicksackar fram mellan eld och fiender, och stupar plötsligt efter att ha försökt stoppa en projektil med skallen. Paus, backa tiden, gör undanmanöver och se kulan vissla förbi. Det ser lite ut som ett filmredigeringsprogram med tidslinje nertill, men vi ska väl inte tro att det är så enkelt att du kan redigera dig fram genom spelet utan visst motstånd.

Iron Danger utvecklas i Helsingfors av studion Action Squad, och det släpps på Steam den 25 mars. Då vet vi om det blir Kaurismäki-kvalitet eller en finsk Åsa-Nisse. Eller något mittemellan.

Skicka en rättelse
Perfekt för spelare som mig som hatar när en grpmember permadör i spel likt Darkest Dungeon så jag alt+F4:ar ut (eller ctrl+alt+del stänger ner) och gubben är kvar vid liv efter någon minut av laddtider etc. 31/01 Ser inte ut som ett action rpg, typ mer som något turbaserat. Gjort i Unreal. 30/01 Jag gissar att spelet blir lika repetitivt som trailern. 17 gången tjejen väjde, då somnade jag. 30/01 Haha! :D Ja, det kommer ju några stycken, de senaste dagarna har varit helt galet många nya spel, har ju gjort två steamspels trådar på under en vecka och har redan tillräckligt många spel för att göra en ny, dock så va det väldigt få som såg den förra... 30/01 Slarvigt, förväntar mig mer från dig än att missa ett enstaka spel! Själv har jag knappt koll på vilken dag det är ens... 30/01 Hur många gånger kan man spola tillbaka tiden? Är det obegränsat känns det ju inte så jäkla utmanande. 30/01 Detta är exakt så jag velat ha alla dessa rpgs, ist för pausa och turbaserat är det i realtid. Älskade fallout tatctics av den anlendingen här har dom en tvist där det är ett gameplay element där du kan pausa och spola tillbaka. hur mycket du kan göra... 30/01 Måste vara nyupplagt på Steam idag typ då jag ej sett det innan. 30/01 Perkele! Det ser riktigt nice ut och intressant. Ska hålla ett nyfiket nörd öga på detta spelet. 30/01 På den där bilden, så trodde jag att det var jättar och att de små växterna på marken var granar =) 30/01