Och ett stycke nykomponerad musik av Nobuo Uematsu.

För ett tag sedan försenades Final Fantasy VII Remake till april. Kanske blir väntan kortare med en ny trailer? Eller så blir den längre – för nya trailern frestar oss med både nyheter och nostalgi.

Vi får lyssna till spelets nya temalåt, Hollow, komponerad av Nobuo Uematsu. Och vi får även se Cloud i remake-klänning för första gången ("You're so pretty!" utbrister Aerith), en viss Red XIII och ett ödesmättat möte med Tifa under Nibelheims stjärnhimmel. Bland en del annat.

10 april är det dags för (del ett) av Final Fantasy VII Remake. Spelet kommer att vara Playstation-exklusivt under ett år, men sedan får hoppeligen en del andra format hoppa på tåget till Midgar.

Skicka en rättelse
Det kommer att vara outhärdligt, det håller jag helt med om. Den sekvensen du beskriver skapar inget annat än ångest i min själ. Vackert, absolut. Mäktigt, javisst. Men insikten om att behöva vänta sjukt länge dödar all romantik för mig. Med det sagt,... 07/02 Suget att få spela vidare kommer att vara outhärdligt. Jag tänker mig att första delen slutar precis när man kommit utanför Midgars murar och vandrar ut i den öppna världen. Vore inte det en snygg avslutningssekvens att eftertexterna börjar rulla medan... 04/02 Håller helt med. Nu när vi vet det, då riskerar det att skada hela upplevelsen. 03/02 Åh vad svårt det kommer vara att motstå men jag ska göra mitt bästa, vill ha helheten och känner inte för att vänta efter en förmodad cliffhanger. Blir nog att vänta eller försöka ändå. Midgar är bra men inte det bästa i spelet som kommer sedan. Och mus... 02/02 Ja, det är lite jobbigt. För så är det. Midgar i all ära, men spelet blir så mycket bättre när man kommer ut från Midgar och hela världen öppnar upp sig. 02/02 jag vet inte om cross dressing tilltalar mig så mycket. Om nåt ska jag ordna ettan till PS5:an. 01/02 Ser galet bra ut! 01/02 Game of the decade 01/02 Det tar emot att säga det, men vet inte om jag skulle kunna motstå frestelsen oavsett hur giriga Square Enix blir gällande Final Fantasy VII remake. 31/01 Fy fan vad bra det ser ut. Verkligen wow. Sorry för gnäll, men kan inte släppa tanken på att spelet kommer att sluta när det bästa börjar. Precis när man tag stegen ut i den öppna världen. Ugh. 31/01