Kan bli det lägst rankade spelet på metacritic någonsin.

Att gamers är en passionerad skara visste vi redan, och den här gången är det (återigen) Blizzard som får smaka på deras vrede i form av en redig recensionsbombning av nysläppta Warcraft III: Reforged. Bombningarna ifråga äger rum på Metacritic, och det verkar nu som att spelet kan komma att bli det – av spelare – sämst rankade spelet någonsin. I skrivande stund ligger användarbetyget på mindre smickrande 0,6 av 10.

Nu är väl inte spelet så pass dåligt att det förtjänar en nolla i betyg, men Blizzard verkar ha tagit en hel del märkliga beslut i koppling till den efterlängtade remaken. Klagomålen kretsar främst kring att man inte snyggat till mellansekvenserna till den kvalitet man visade upp tidigare, att Blizzard säger sig äga rätten till alla spelarskapade "custom maps" samt att man numer måste starta originalspelet via en ny launcher, vilket resulterat i att många funktioner försvunnit för spelare som inte ens köpt remastern.

Vill du veta vad FZ-redaktionen tycker om Warcraft III: Reforged? Spana in veckans Fragzone-fredag.

Skicka en rättelse
Knas också att dom fortfarande gör reklam för strukna saker på den officiella sidan! https://playwarcraft3.com/en-us/ "With updated UI and countless quality-of-life improvements, it’s never been easier to get into Warcraft III." och "40+ hours of epic... 03/02 Spännande är att folk försvarar Blizzard oavsett vilka korkade, kundfientliga eller ogenomtänkta beslut de fattar. Precis som att säger "Det är coolt att hata det som är populärt" så är även motsatsen sann. Just när det gäller reforged så är min åsikt... 03/02 Till alla er som sitter och försöker att försvara detta och säga "men vadååå jag har ju jättekul med detta" eller som tycker att alla som höjer sin röst är drama queens, har ni verkligen läst denna listan? Are y'all some special kind of sheep? Tänker... 03/02 Du missade den uppenbara sarkasmen i mitt inlägg. Inget fel att vara svensk, men att vara kränkt känns som defaultläge för svensken i dagens samhälle, så att en svensk säger "jag är kränkt" är som en katolik säger den är kristen. 02/02 Tyvärr, Råkade ut för det själv. =/ Det är väl den främsta anledning till att folk är flytförbannade. 02/02 Du låter kränkt själv. MeN jAg TyCkEr SåHäR blublublu. Sen är nog de flesta på FZ svenskar, vad nu det är för fel med det. 02/02 Där håller jag med dig. Saknar tiden då demo-versioner var en självklarhet. 02/02 MeN dEt Är Ju BlIzZaRd, De KaN iNtE gÖrA FeL!!!!!1111!!!!!! Vad annars? Du är svensk... 02/02 Senaste COD ansågs väl vara rätt bra? Activision kan ju när de vill, fattar inte varför de beter sig såhär kring just Blizzard. 02/02 Är detta sant? Så det räcker att jag råkar köra igång klienten för att den automatiskt ska börja uppdatera min gamla kopia? En jäkla tur att jag inte installerat launchern på datorn för tillfället då. Så med andra ord måste jag säkerhetskopiera det gaml... 02/02