Fortfarande på gång.

I morgon fyller Apex Legends ett år, och i maj är det också ett år sedan EA berättade att man avser göra en smartphone-version av sin battle royale-succé. Någon sådan har ännu inte sett dagens ljus, men i samband med den senaste kvartalsrapporten försäkrade EA:s budgetchef Blake Jorgensen att ett mobilt Apex Legends fortfarande är på gång.

Det blir ett kineisiskt företag som bidrar till att göra mobilversionen av Apex Legends, säger Jorgensen i en kommentar som återges av PC Gamer. Kina kräver samarbete med kinesiska företag för att släppa spel i landet. Denna Kinautvecklade mobilversion blir den som släpps globalt.

Rolling mobile out in China, you need to have a partner, and we're — as we've said in the prepared remarks today — we're working with a partner there, and we're very excited about the opportunity. That partner is also helping us develop a mobile Apex for the globe—more to come on that in terms of timing.

Det är okänt vilken den kinesiska utvecklaren blir. Företaget Tencent har jobbat med både Fortnite och Battlegrounds, så det är väl inte alldeles omöjligt att de kommer finnas med på ett hörn också här.

Skicka en rättelse
Vore fint att slippa se terräng i fjärran (ofta berg och kullar) som plötsligt ändrar form när man kommer närmre trots grafikinställningar på max. Kan vara lite distraherade ibland. 04/02 Nej ush, satsa på o förbättra problemen med spelet istället. Hoppas verkligen dom fixar ranked matchmaking i nya säsongen, för just nu är det ju ett skämt. Diamond 4 spelare som möter top 100 predators ska inte kunna hända men det gör det hela tiden.... 03/02 Pass 03/02 Är så sjukt peppad!!! :D har nött sista veckorna för att komma upp till Diamond, har haft så sjukt roligt! Och är det nåt Respawn är grymma på är det att bygga upp lore och en värld som sätter spelet i en större kontext, ska bli sjukt intressant att se... 03/02 Tencent är ett skämt när det kommer till mobilspel. Dom har ett egenutvecklat program till PC som gör att man kan spela alla deras mobilspel på PC. Förstår inte varför man gör så. 03/02 "Kina kräver samarbete med kinesiska företag för att släppa spel i landet. Denna Kinautvecklade mobilversion blir den som släpps globalt" Kan vi inte bara bojkotta 1.3 miljarder... Visst mycket cash men va fan ska vi behöva rätta oss åt det sunk landet. 03/02 Kina har taktik med att västerländska bolag måste sätta sig i knät på dom för att få släppa där. Girigheten går övers stoltheten för skulle dom andra sidan inte göra det så dyker det upp en "kinakopia" som dom inte får casha in på. 03/02 Idag är säkert sista dagen man kan låsa upp Forges medalj till sina vapen. Och imorgon är det ny säsong. Så det kommer att bli spännande! 03/02