Mindre uppdrag som ger dig en anledning att utforska världen.

Uppdatering: Det har kommit fram uppgifter om att intervjun som dessa uppgifter baseras på är påhittad. Tack till @Maddox som uppmärksammade oss på detta.

Card

Vi vet att CD Projekt Reds Cyberpunk 2077 är ett öppet rollspel, och om vi ska döma av företagets andra titlar kommer vi att tillbringa minst lika mycket tid med små och stora sidoupdrag som mmed huvudstoryn. Nu kommer mer information om upplägget.

Det är i en intervju med OnMSFT som CDPR:s John Mamais berättar att spelet kommer att innehålla 75 “street stories” - mindre uppdrag där man inte lagt lika mycket tid på filmsekvenser, röstskådespeleri och liknande. De fungerar som en anledning till att utforska spelvärlden och levla upp din huvudperson.

Street stories är bara en av de olika aktiviteterna, utöver de stora main quest-spåren. Vi kommer helt klart att finna ett lager med mer utmejslade sidospår, precis som i de berömda questsen i The Witcher 3. Sedan har vi gatuförsäljare som spelaren kan interagera med, samt olika aktiviteter som är mer eller mindre knutna till storyn. The Witcher 3 hade Gwent, hästracing, bordellbesök och boxningmatcher - vad som bjuds i CP2077 återstår att se, men en kvalificerad gissning är att man sneglat lite på vad Rockstar gör i sina GTA-spel.

John Mamais berättar också att 15 personer på företaets Krakow-studio jobbar med de mindre sidouppdragen, att jämföra med tre i The Witcher 3.

Cyberpunk 2077 ska släppas 17 september, om ingen ytterligare försening inträffar.

Skicka en rättelse
För inlevelse så är första person överlägset bäst. På samma sätt som en bok. Edit: när det kommer till att insupa detaljerade världar. Önskar exempelvis att Witcher 3 hade varit första person. 07/02 Håller med om 3:e person, men jävligt skönt att det är i 1:a person och inte 2:a person i alla fall. 07/02 Borde vara ”så kan det gå när hypen(hajpen) är på” ;) 07/02 Tack @Maddox, uppdaterat nyheten. 07/02 Big OOF! Tydligen är hela intervjun falsk och påhittad av den ursprungliga artikel författaren. https://youtu.be/vl8Lv8s3d_A https://youtu.be/jfFeUrEdVVw https://www.reddit.com/r/cyberpunkgame/comments/ezl40t/during_the_interview_mamais_teased_that_the_... 07/02 For mig är att det är i första person ett av de största anledningarna till att jag kommer köpa spelet. Jag har insett att jag avskyr tredje person där jag måste lära mig någon seg och dryg styrning. Så skönt med första person där min mus och mitt tangen... 03/02 Håller med. Inget fel på 1st person per se, men jag hade hellre sett min V. En toggle hade ju inte varit dumt... Men i övrigt har jag sänkt min hype lite, mest för att det blivit ett next-genspel för min del. Kommer så nära inpå att jag inväntar Series... 03/02 Jag tror första person kommer fungera bra. Men då är det ju PC version som gäller. Förstår man vill ha 3e person om man spelar konsol då det känns mer "hemma" på det sättet. Och blir det minst lika bra som Witcher 3 kan man räkna med sidouppdrag bättre... 03/02 Borde varit 3dje person, men det där har vi pratat om ett par gånger nu så ska försöka släppa de... men börjar undra om de verkligen kommer kunna leva upp till mina förväntningar... har ju pratats en del om hur deras spel har varit vid release och fråga... 03/02 Skulle föredragit 3dje person, men first person är inte så dåligt :). 03/02