Vårens stora Switch-exklusivitet är tveklöst Animal Crossing: New Horizons som släpps 20 mars, samma dag som Doom Eternal. (Inga jämförelser i övrigt.) Uspen den här gången är att vi flyttar till en öde ö som vi ska göra till ett litet paradis för alla antropomorfiska djur. Näpet.

Kanske inte riktigt lika näpen är "nyheten" om att det bara blir en ö per Switch-konsol. Vi tar fram förstoringsglaset och läser det finstilta hos australiska Nintendo.

Please note: only one island can exist per Nintendo Switch console, irrespective of the number of user accounts registered to or copies of the game used on one console

Om det är en "nyhet" kan diskuteras, för detta är en Animal Crossing-princip vi känner väl igen sedan Gamecube-dagarna. Men å andra sidan får vi som delar vår Switch-konsol med andra inte härja fritt i vårt egna öparadis. Multiplayer och co-op är visserligen en stor del av Animal Crossing: New Horizons där fyra spelare lokalt och åtta spelare online kan samsas om samma ö.

20 mars är det dags för release av New Horizons, som blir första delen i huvudserien sedan 2012 och New Leaf – och som kanske får färre horisonter än en del hoppades på?