Sägs följas av ett Superman-spel.

I flera år har det ömsom ryktats om mer Batman Arkham, ömsom ett Superman-spel. Kanske slutar alltsammans med att vi får ett Batman Arkham OCH ett Superman? Enligt Geeks World Wide och källor "nära sajten" släpps nästa Batman till hösten, och det är en "mjuk reboot".

Mjuk reboot? Tja, tänk God of War till PS4. Enligt GWW funderade Warner Bros. på en rak uppföljare till Arkham Knight från WB Games Montréal där Bruce Waynes son Damian axlade läderlappsmanteln. Turer följde, och till sist beslutade man sig för en nystart. Also:

The new Batman game will kick off a new, somewhat cohesive DC Game Universe. Shortly after it’s release this Fall, it will be followed up by a next-gen DC game from the creators of the Batman: Arkham franchise, Rocksteady Studios.

Dessutom ska ett Superman-spel vara på gång (inte från Rocksteady), och det har tidigare sagts att Warner Bros. försökt få till ett sådant sedan 2013. Allt ska förstås tas för vad det är; rykten. Det går dock inte att blunda för att WB Games Montréal varit rejält i teaser-tagen på sistone, och att allt klart och tydligt pekat mot ett Batman-spel. Studions andra efter Arkham Origins.

Enligt viskningar ska spelet heta Batman: Arkham Legacy där vi spelar som hela "batfamiljen". Ryktena börjar bli många nu – Arkham Legacy, Superman, ett DC-universum för spel – och förhoppningsvis blir 2020 året då vi kan börja bekräfta (eller skjuta ner) tisslet och tasslet.

Skicka en rättelse
Du vet inte vad objektivt betyder. Detta är dina åsikter, inget objektivt om saken alls. 08/02 @Barkbiten: Vi kan enas om att inte vara överrens. :) Min sista del skrev jag för att alla är så jävla lättkränkta, men lyckades ändå kränka dig ser det ut som. 07/02 Nej det betyder bara att människor "tycker" att det är en bra film. Subjektiva argument håller inte om vi snackar kvalitén på filmen eller om vi bara pratar om vad folk känner och tycker. Jag kan ju bara vända på steken och säga att filmen är kass för... 06/02 Du har inte mycket medhåll. (https://www.imdb.com/title/tt1477834/?ref_=fn_al_tt_1) Att lyckas få 7.0 på imdb säger att det inte är en dålig film enligt den breda massan. Inte heller här håller folk med dig. (https://www.rottentomatoes.com/m/aquaman_201... 06/02 Driver du med mig? Aqua man och Justice League är ren dynga. 06/02 Ja det birde arbetas vidare ist för reboota. Kan det ha nått med att man inte har rättigheter eller nått? För övrigt tycker jag många "superhjältar" behöver pensioneras. Vissa är väll från efterkrigstiden ;) 06/02 Det här verkar lite vara problemen med Superhjälte-spel och filmer. De tar sig till tre delar, sen rebootas allting om. Hur många gånger har vi inte fått se Bruce Waynes föräldrar bli mördade och Peter Parker bli biten av en radioaktivspindel, för att... 06/02 Verkligen inte bedrövligt. 06/02 Njaa 7,4 är väl ok. Men 7 ligger i underkant och 6,4 är rent sagt bedrövligt, Fan till och med min gamla barndomshjälte Jean-Claude Van Damme har ju filmer med högre betyg. Men det är väl min egna tolkning på betyg hos IMDB. 06/02 Är ju en smaksak så! ;) 06/02