Succén för The Witcher-serien gjorde inte bara att The Witcher 3 fick en ny toppnotering för antal spelare på Steam, det har också gjort att den enda officiellt licensierade Kaer Morhen-smeden har fått stora mängder beställningar på svärd. Enligt en artikel på PC Gamer har han fått över 300 mail bara senaste dagarna och eftersom han bara har smidet som en bisyssla lär det ta ett tag innan alla beställningar är gjorda.

Svärden är helt handgjorda och finns i olika varianter, däribland en replika av ett Witcher-silversvärd, där kärnan i stål är täckt av 1 mm äkta silver. Han skriver att det tog två år att designa och få till tekniken för att smida detta "funktionella" vapen. Han har också utvecklat en svärdsslida som gör att du kan dra klingan från ryggen.

Om du är sugen på ett Witcher-svärd, och är beredd att ställa dig i kö, kostar de billigaste varianterna 400 euro och de allra dyraste och mest detaljerade 900 euro. De går att beställa antingen slöa (träningssvärd) eller slipade, samt med och utan runor (som dock kostar extra, cirka 100 euro).

Du hittar Kaer Morhen Forge här >>