Om du hör till de missnöjda.

Warcraft III: Reforged blev en redig besvikelse för många, och häromdagen kom uppgifter om att Blizzard lät folk häva köpet och att man återbetalade köpesumman. Och nu har man också gått ut officiellt med det, och att återköpet görs även om man spelat mer än vad som normalt är tillåtet.

Blizzard stands by the quality of our products and our services. Normally we set limits for refund availability on a game, based on time since purchase and whether it has been used. However we want to give players the option of a refund if they feel that Warcraft III: Reforged does not provide the experience they wanted. So, we’ve decided to allow refunds upon request for the time being.

Som synes framgår inte hur länge missnöjda köpare kan lämnna tillbaka sina spel, så det kan vara smart att vara lite snabb. För att häva köpet går du hit, loggar in och följer instruktionerna.

Snyggt hanterat av Blizzard, får man säga. Låt oss hoppas att de sköter själva spelutvecklingen lika snyggt framöver – Diablo IV gör nog klokt i att vara bra från start.

Skicka en rättelse
Alltså man häller ju mjölken först sen flingorna, gillar ni mjuka flingor?! Låter helt barockt! Off topic: Tror väl de inte vill råka ut för samma sak som med Dota 2. När Blizzards modeller användes i ett fristående spel tillslut. 07/02 @vbgbasse: Allt utom den nya grafiken. 07/02 Den stora frågan för mej som totalt tappat intresset för det nya spelet, vilka ändringar har gjorts på Mitt gamla WC3 med den där 20 gigs patchen? 07/02 Det här är verkligen inte mitt expertisområde, men Editorn är väl bara ett medföljande verktyg till själva spelet? Något som hör till spelet, inget som säljs separat? Hade Blizzard sålt ett spelutvecklarverktyg så hade man säkert fått fulla rättigheter... 06/02 Du har fel. Valve ägde dota autochess automatiskt. 06/02 Angående deras nya custom map EULA så tror jag det mer är en catch-all. Dom vill inte ha en till DotA 2-grej, där dom förlorade miljarder på LoL och Dota 2. Sen kanske det inte ens är lagligt att göra som dom har gjort, eller, det håller antagligen inte... 06/02 Jag är bara här för att läsa om flingor o mjölk. Tycker man ska hälla flingor först o sen mjölk. Ät fort innan allt blir geggigt. 06/02 Eller du köper en gitarr från Ibanez så äger de rättigheterna till alla låtar du komponerar med den.. Men har för mig att det är så faktiskt 😉 06/02 Jag är nog villig att hålla med dig. I det här fallet är det som att modifiera maskinen och sälja den som en egen produkt. 06/02 Njaa hans poäng var riktigt dålig, Din poäng är bättre, men ni har ju båda köpt produkter som är till för skapande av andra objekt så då vore det ju märkligt att det finns med i avtalet/villkoren. Tror däremot Microsoft skulle säga till om du skapar en... 06/02