Huruvida Borderlands 3 var en besvikelse kan vi diskutera länge, men jag kan åtminstone vara överens med mig själv om kärleken till Tales from the Borderlands. Faktum är att jag ser det som spelet med bäst Borderlands-känsla, och då görs det inte ens av Gearbox eller är ett actionspel.

Men det är inte därför jag är här, för nu påstår redditorn Hereitismydude – som hade rätt om både The Wolf Among Us 2 och Telltale-Batmans makeover – att nya Telltale är i färd med att ta första spadtagen för Tales from the Borderlands 2. Precis som i Wolf-fallet ska Adhoc, vilket är gamla Telltale-rävar, vara med på tåget. Men väntan kommer antagligen att bli lång.

Tales from the Borderlands 2 is going to happen in the future (already planned to be Telltale’s next big game, but it will still be a few years until its revealed) Gearbox is working out a deal for Telltale to have season 1 back as we speak, Adhoc is on board for season 2.

Den (åtminstone tidigare) pålitliga källan hävdar också att Telltale ska göra Poker Night 3, som kanske blir en reboot av serien. Allt detta är rykten som sagt men det verkar som om Telltale-döden i slutändan kanske blir en ny början för Telltale och deras interaktiva berättelser.