Och den Xcom-doftande skapelsen släpps redan denna månad.

Mutant Year Zero: Road to Eden från svenska The Bearded Ladies var ett stabilt taktiskt spel baserat på det lika svenska bordrollspelet. I nästa projekt återvänder dock inte utvecklaren till de muterade ankorna och vårtsvinen, utan sätter istället siktet på en något mer jordnära framtid. Corruption 2029 beskrivs som ett taktiskt hardcore-spel som kommer utmana även de mest erfarna av taktiska spelare.

Det rör sig om ett turordningsbaserat spel, och vi kan nog lita på att de tagit lärdom av allt de gjorde med Road to Eden. Vi har ännu inget direkt gameplay att se på, utöver vad som skymtar i utannonseringstrailer ovan. Vi vet dock att spelet kommer släppas exklusivt till PC på Epic Games Store. Överraskande nog kommer det dessutom släppas redan 17 februari, så börja gnugga geniknölarna.

Skicka en rättelse
https://www.youtube.com/watch?v=dBAUJLgzwl0 11/02 Ska bli intressant. Efter flera ominstallationer av Phoenix Point så har gett upp det. Blev XCom2 istället igen med mods. Så ska bli kul med detta. 10/02 Gillade verkligen atmosfären i Mutant Year Zero, men körde fast alldeles för tidigt. Fick aldrig riktigt grepp om det taktiska, utan försökte spela det på samma sätt som jag spelar Xcom, vilket blev alldeles för svårt. Är det något jag önskar mig av ett... 09/02 Verkar grymt intressant. Det jag hade problem med Mutant var att de inte balanserade spelet så bra. Iaf tyckte inte jag det var roligt att spela efter ett tag. Men jag har inte speciellt höga förhoppningar. Spelet kommer ur tomma intet och efter en sån... 09/02 Känns som ett reskin av Mutant, och att det kommer knappt ett år efter just det spelet förstärker snarare den känslan. Mutant var ok men hade behövt mer resurser som redan nämnts här i tråden. Om Epic kan bidra med det till detta spel, så bra. 09/02 Jag tänkte mig mest om det fanns någon Bearded ladies-server. Aja bättre än inget. 09/02 @uberpwnage2.0: https://discord.gg/udDts2 09/02 Detta påminde mig att jag har Expansionen till Mutant kvar att spela 09/02 Du får gärna ge länk till deras Discord. 09/02 @uberpwnage2.0: Man får ha i åtanke att dom är en liten indie studio och den här gången har dom ingen partner (som dom hade med Funcom för Mutant). Funcom skötte marknadsföringen för Mutant så det är inte konstigt att det är skillnad den här gången. Var... 09/02