Enmansprojektet Ghost Knight: A Dark Tale blandar Shovel Knight med Super Meat Boy och Celeste.

Med tanke på att ens egna försök att skapa spel stannar vid att en katt springer omkring på skärmen i Scratch är det svårt att inte bli imponerad av enmansprojekt som Ghost Knight: A Dark Tale. Vid första anblicken ser det ut som en korsning mellan Shovel Knight, Super Meat Boy och Celeste men det är något med premiärtrailern som ändå lockar tillräckligt mycket för att vi ska tipsa om det.

Ghost Knight: A Dark Tale is a 2.5D action platformer, set in a toon dark fantasy world, where a mad king, in search for immortality, opens portals to a dark dimension. As Ghost Knight, a spirit bound to a suit of armour, you must traverse an epic land of undead, demons, witches, and beasts to stop the mad king’s misled quest. Can you free the land of Lorentia from the mad King?

Skicka en rättelse
Jag förstår vad du menar, men det är rätt få spel i din lista som är ”platformers”. Bara för att du kan röra dig mellan olika nivåer ska inte spelet kategoriseras som ett plattforms-spel. Enligt mig är det plattform först när huvuduppgiften är att ta... 11/02 såg rätt mysigt ut 11/02 För er som vill ha en ny version av Ghosts'n Goblins så kom Ghosts'n DJs ut på Steam förra veckan, det är gratis och svin svårt, ge det ett test! https://store.steampowered.com/app/1207390/Ghostsn_DJs/ https://youtu.be/l8qNffnsfYI 11/02 Ori and the blind forest. Skippa resten. 11/02 Det är det som är så synd med indiegenren. Plattform är ju det lättaste att göra och/eller främst plattformsspel det finns tutorials till och liknande. Så de produceras så in åt helsike mycket plattformspel. De är också relativt enkla att få att fungera... 11/02 Visst hade det något speciellt? Gillade stilen. Haha, ja, det också. Särskilt i denna bild. https://cdn.fz.se/artikel/bild/1419500?l=eyJyZXNvdXJjZSI6IlwvYXJ0aWtlbFwvYmlsZFwvMTQxOTUwMCIsImZpbHRlcnMiOlsid20iLCJ0PW9yaWdpbmFsIl0sInBhcmFtcyI6W10sImtleSI6Ijdl... 11/02 Ska jag vara helt ärlig så är jag ganska mätt på platformers. Har redan ett flertal platformers i min backlog som jag har påbörjat men inte avslutat och skulle vilja beta av: Dead Cells, Bloodstained: Ritual of the Night, Celeste, The Messenger, Yoku's... 11/02 Skulle säga det påminner om ghost n goblins.. 11/02 Tänkte direkt på Ghosts 'n Goblins :) 11/02