Helgens gaming-lan Mega Bit i Örebro blir inte av. Arrangören säger att det skjutits fram på grund av "tekniska problem", och enligt Nerikes Allehanda (betalvägg) är problemet att internetuppkopplingen dragits till fel lokal.

– Någonstans har det blivit ett stort missförstånd, säger arrangören Jimmy Söderberg till na.se. Jag ska inte säga vems felet är. Vi står här utan internet och det är problemet.

Eventet skulle hållas i konferensanläggningen Conventum. Men det finns tre Conventum-lokaler inom ett par hundra meters avstånd från varandra i centrala Örebro, vilket möjligen kan förklara var det gick snett.

Enligt Sydsvenskan ska alla som löst biljett få sina pengar tillbaka. Men vem som ska betala återstår att se. Enligt Söderberg är det inte klart än.

– Det är en fråga som vi håller på att bolla fram och tillbaka, säger Söderberg till NA. Det är ganska stora pengar med internetdragningar och ingen vill betala den fakturan längre.

Enligt hemsidan ska evenemanget vara framskjutet, inte inställt, och ett nytt datum ska komma "snart". Oklart vad som gäller där, men förhoppningsvis rätas frågetecknen ut inom kort.