Bolla vätskor med senaste uppdateringen.

Rör och vätskor. Det är ett av två dragplåster för den seanste uppdateringen av Satisfactory. Den släpptes i går och innebär alltså att du numera måste komma på hur du ska skapa och transportera diverse vätskor (vatten, olja, flytande aluminium, med flera), vid sidan av slitet med produktion och logistik för diverse fasta föremål.

Men vätsketransport är bara en av många nyheter i denna storväxta, tredje uppdatering. Ta en titt på changeloggen för alla nyheter. Uppdateringen körs ännu som en separat version, kallad "experimental build". Du hämtar den alltså enskilt tills dess att den släpps som ordinarie early access-version.

Det andra stora dragplåstret är att Satisfactory är på väg till Steam. Spelet har ju varit exklusivt på Epic Games Store sedan debuten, men det finns nu upplagt i Valves butik och i videon ovan sägs att det dyker upp där "soon". Eftersom Epics exklusiviteter brukar gälla 6 eller 12 månader kan det ursprungliga releasedatumet – 19 mars – vara värt att hålla i minnet.

Skicka en rättelse
Supportat både factorio och satisfactory sedan start. Tyvärr så har Satisfactory i nuläget knappt 1/10 del av contenten som Factorio har. Riktigt bra spel dock, och om de fortsätter i samma takt som Factorio gjorde så lär det kunna bli riktigt bra. 13/02 Satisfactory är praktiskt taget factorio, men i 3D! En av de större skillnaderna är att det är mycket mer fokus på att utforska omgivningen efter resurser att bryta, eller andra små överraskningar. Man behöver inte heller bygga försvar, det är ingenting... 12/02 Hur är spelet kontra factorio ? Factorio är som att böja på tid och rum för mig, bara smäller så är den 5 på morgonen. 12/02 Är väl bara att fortsätta förvänta sig att de uppdaterar med saker som redan finns i Factorio (https://factorio.com/). :) 12/02 Det pajar dock skämtet. Vi som följer Coffee Stain vet att det där betyder "någon gång under 2020". 12/02 Ja jag vet dom skrev det, men då borde dom ju skrivit a tuesday och inte on tuesday 12/02 Med tanke på vad de skrev om förseningar så tycker jag det låter mer som "valfri tisdag under 2020 så vi slipper nämna ett faktiskt datum". 12/02 står så här på deras steam blogg: We’re pretty excited to announce this news to you all and we know a lot of folks wanted it. We don’t know for sure when we’ll be launching here on Steam. There is still some work we need to do behind the scenes to get... 12/02 Kul! Har väntat på uppdateringen så jag kan börja om, har för mig att denna uppdatering inte skulle vara bakåtkompatibel med ens gamla sparningar. 12/02 Det är galet hur stor denna uppdateringen är (med saker) vad skall de hitta på till lanserings builden tro? 12/02